Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ

Με την Κόρα Καρβούνη στο Au Revoir Bar

Γιατί να μη βγαίνω; Στο Au Revoir Bar έχω ξανάρθει πάρα πολλές φορές. Κάποτε δούλευα δίπλα στο Κεφαλληνίας το θέατρο. Τώρα μου αρέσει πολύ το Matchpoint στην Αινιάδος, δίπλα στη ΓΣΕΕ, σ’ ένα στενάκι.

Έχω πολύ καιρό να πάω σ’ ένα ωραίο πάρτι. Δεν υπάρχουν πια ωραία πάρτι. Το πιο επικίνδυνο που έχω πάθει μια φορά είναι σ’ ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που πήγα να πνιγώ από τα κομφετί.

To παλτό που φόρεσε η Κόρα Καρβούνη είναι Ted Baker// Kεντρική διάθεση Sport and Fashion Freedom 212 00 03 700

To φόρεμα που φόρεσε η Κόρα Καρβούνη είναι Ted Baker// Kεντρική διάθεση Sport and Fashion Freedom 212 00 03 700

Η Κόρα Καρβούνη παίζει στο «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» στο θέατρο Καρέζη. Η σκηνοθεσία είναι του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.


To Au Revoir ανοίγει λίγο μετά τις 19.00. Με την Κόρα βρισκόμαστε στις 17.45. Για να σκοτώσουμε το χρόνο μας κάνουμε τη συνέντευξη στα σκαλάκια μιας πολυκατοικίας πάνω στην Πατησίων. Στην απομαγνητοφώνηση ακούγεται κάθε λογής μηχανή και ανθρώπινη φωνή. Μπαίνοντας όμως μέσα στο bar κάπως μοιάζει σαν να σβήνει ο θόρυβος, νιώθουμε μια ασφάλεια. Γι’ αυτό άλλωστε κάποια μπαρ είναι πιο ξακουστά από τ’ άλλα- το να προσφέρεις ασφάλεια είναι ένα πολύ σημαντικό προσόν.

Πίνουμε τζιν με τόνικ, σφηνάκια ουίσκι, μπίρες και νερό.

Όταν νυχτώνει η βιτρίνα με τη λεωφόρο από πίσω μοιάζει σαν οθόνη σινεμά. Μια κυρία μπαίνει και αρχίζει να μιλά έντονα με τον barman για τη γιόγκα που είχε πιο πριν. Βγαίνουν έξω για ένα τσιγάρο. Πριν λίγες ώρες η Βουλή (ξανα)ψήφισε την απαγόρευση του τσιγάρου σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. 

Ευχαριστούμε πολύ το Au Revoir (Πατησίων 136, 210 823 0474) για τη φιλοξενία.
Σταύρος Διοσκουρίδης

Ο Σταύρος Διοσκουρίδης γεννήθηκε το Μάιο του 1983 στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες ξεκίνησε και την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Popaganda. Επίσης από το 2008 «διατηρεί» την εκπομπή Λατέρνατιβ μαζί με τον Παναγιώτη Μένεγο (08.00-10.00, Εν Λευκώ 87.7) .

Share
Published by
Σταύρος Διοσκουρίδης