Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.03.2023

Ο Τζάστιν Μπίμπερ χαμογελά και πάλι, μετά την μερική παράλυση του προσώπου του

Είχε διαγνωσθεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt και είχε ακυρώσεις τις ζωντανές εμφανίσεις του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ χαμογελά και πάλι, μετά την μερική παράλυση του προσώπου του

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι έχει ανακτήσει την κινητικότητα στο πρόσωπό του μετά την μερική παράλυση με την οποία διαγνώσθηκε τον περασμένο Ιούνιο

Σε ένα story, που ανέβασε στο Instagram ο Τζάστιν Μπίμπερ έγραψε «Περίμενε…» και στη συνέχεια χαμογέλασε στην κάμερα.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι είχε διαγνωσθεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt και γι’ αυτόν τον λόγο είχε ακυρώσει και την περιοδεία του.

Επέστρεψε στη σκηνή τον Σεπτέμβριο για μια σειρά εμφανίσεων, με την τελευταία του να είναι στο Rock In Rio της Βραζιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε ανακοινώσει ότι είχε παραλύσει μερικώς το πρόσωπό του με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram μετά την ακύρωση των συναυλιών του στο Τορόντο και την Ουάσινγκτον.

Ο ίδιος εξήγησε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt και έδειξε ότι δεν μπορεί να κουνήσει τη μία πλευρά του προσώπου του. 

«Είναι αρκετά σοβαρό όπως μπορείτε να δείτε», ανέφερε στο βίντεο. «Είναι από έναν ιό που επιτίθεται στο νεύρο του αυτιού μου και στα νεύρα του προσώπου και έχει προκαλέσει την παράλυσή του.

»Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτή την πλευρά του προσώπου μου, αυτό το ρουθούνι δεν κινείται. Οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου», περιέγραψε. 

«Για όσους είναι απογοητευμένοι από την ακύρωση των επόμενων σόου μου, απλά σωματικά προφανώς δεν είμαι σε θέση να τα πραγματοποιήσω. Το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να ρίξω ρυθμούς. Ελπίζω να καταλαβαίνετε», ανέφερε ακόμη ο Μπίμπερ και συμπλήρωσε ότι δεν είναι σίγουρος πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την ανάρρωσή του. (Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.