Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.07.2022

Ο Ερντογάν καλεί τους νατοϊκούς συμμάχους «να κατανοήσουν τις ευαισθησίες της Τουρκίας σε θέματα ασφαλείας»

«Δεν μπορούμε να πούμε ναι. Να υποστηρίζεις την τρομοκρατία και να ζητάς την υποστήριξή μας είναι ασύμβατο», είπε ο Tούρκος πρόεδρος κατά την διάρκεια του, σχετικά με την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
Ο Ερντογάν καλεί τους νατοϊκούς συμμάχους «να κατανοήσουν τις ευαισθησίες της Τουρκίας σε θέματα ασφαλείας»

Ο Tούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι περιμένει από τους νατοϊκούς συμμάχους της Τουρκίας να κατανοήσουν τις ευαισθησίες της σε θέματα ασφαλείας και να την υποστηρίξουν.

Κατά την διάρκεια ομιλίας του σε βουλευτές του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, επανέλαβε ότι η σουηδική και η φινλανδική αντιπροσωπεία δεν χρειάζεται να κάνουν τον κόπο να μεταβούν στην Τουρκία και πρόσθεσε ότι η Σουηδία δεν θα πρέπει να περιμένει από την Τουρκία να εγκρίνει την αίτησή της για ένταξη στο ΝΑΤΟ χωρίς να επιστρέψει τους «τρομοκράτες». Σημειώνεται ότι η Τουρκία έχει δηλώσει πως οι σκανδιναβικές χώρες πρέπει να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους Κούρδους μαχητές στο έδαφός τους και να άρουν τις απαγορεύσεις πώλησης ορισμένων όπλων στην Τουρκία.

«Δεν μπορούμε να πούμε ναι. Να υποστηρίζεις την τρομοκρατία και να ζητάς την υποστήριξή μας είναι ασύμβατο», είπε ο Tούρκος πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του σε βουλευτές του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.