Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.10.2024

Εισβολή του ισραηλινού στρατού στον νότιο Λίβανο

Ο στρατός του Λιβάνου ανακοίνωσε πως ο ισραηλινός στρατός εισέβαλε για λίγο σε δύο σημεία στον νότιο Λίβανο - Η Χεζμπολάχ ανέφερε μάχες με Ισραηλινούς στρατιώτες στη μεθόριο.
Εισβολή του ισραηλινού στρατού στον νότιο Λίβανο

Ο στρατός του Λιβάνου ανακοίνωσε πως Ισραηλινοί στρατιώτες εισέδυσαν για λίγο σήμερα σε δύο σημεία του νοτίου Λιβάνου, όπου η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι αντιμετώπισε ισραηλινές δυνάμεις.

«Μια δύναμη του ισραηλινού εχθρού πέρασε την μπλε γραμμή [που χωρίζει τις δύο χώρες] σε μια απόσταση περίπου 400 μέτρων στο έδαφος του Λιβάνου (…) σε δύο τομείς, προτού αποσυρθεί», ανέφερε ο λιβανέζικος στρατός στο Χ.

Η Χεζμπολάχ είχε κάνει λόγο για μάχες με τις ισραηλινές δυνάμεις που εισέδυσαν στο μεθοριακό χωριό Μαρούν αλ Ρας, στον νότιο Λίβανο.

Η ισχυρή φιλοϊρανική οργάνωση είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως είχε απωθήσει τους Ισραηλινούς στρατιώτες που επιχειρούσαν να εισδύσουν στο Αντάισεχ, ένα άλλο χωριό στη μεθόριο. Η οργάνωση ανέφερε επίσης ότι εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον στρατιωτικών θέσεων μέσα στο Ισραήλ.

Ο επικεφαλής των μέσων ενημέρωσης της οργάνωσης, ο Μοχάμαντ Αφίφ, δήλωσε πως οι μάχες αυτές είναι μόνο «ο πρώτος γύρος» και πως η οργάνωση έχει αρκετούς μαχητές, όπλα και πυρομαχικά για να απωθήσει το Ισραήλ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από το Ισραήλ.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.