ΚΟΣΜΟΣ

«Ανήσυχοι» οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ

Οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ «είναι ανήσυχοι» για την κατάσταση της υγείας της και «συνέστησαν να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση» στην κατοικία του Μπαλμόραλ στην Σκωτία, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Έπειτα από νέα αξιολόγηση το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτής Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα συνεχίζει να αισθάνεται άνετα στο Μπαλμόραλ», αναφέρεται σε σύντομη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Τα μέλη της στενής της οικογένειας έχουν ενημερωθεί, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση με την οποία υποβαθμίζονται οι φήμες ότι η βασίλισσα είχε πτώση.

Η βασιλική οικογένεια προχωρά σπάνια σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις, και ως εκ τούτου οι ειδικοί επισημαίνουν, ότι πράγματι η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τετάρτη (08/09) η 96χρονη βασίλισσα ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τους συμβούλους της, μετά από σύσταση των γιατρών για ξεκούραση.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το BBC ONE  διέκοψε το πρόγραμμά του

Το δίκτυο BBC ONE  άλλαξε την ροή του προγράμματός του περνώντας σε συνεχή ροή ειδήσεων. Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Κάρολος έσπευσαν στο Μπαλμόραλ για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας.

Την ανησυχία τους εκφράζουν Λιζ Τρας και Κιρ Στάρμερ

«Ολόκληρη η χώρα ανησυχεί», μετά τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της βασίλισσας, δήλωσε η Λιζ Τρας.
«Οι σκέψεις μου βρίσκονται με την Μεγαλειότητά της την βασίλισσα και την οικογένειά της», δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ εκφράζοντας την βαθιά του ανησυχία και προσθέτοντας ότι συμμερίζεται με ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τις ελπίδες για την ανάρρωσή της. (ΑΠΕ/ΜΠΕ)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA