ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το δώρο της Ίντερ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τη φανέλα της με το όνομά του ‘Giannis’ και τον αριθμό 34 έκανε η Ίντερ δώρο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που βρέθηκε χθες (7/9), μαζί με άλλους Έλληνες διεθνείς, στις εξέδρες του Meazza, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Μπάγερν (0-2), στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Επίσης η ιταλική ομάδα, στην ιστοσελίδα της, έκανε εκτενή αναφορά στην παρουσία του Έλληνα σούπερ σταρ, πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς και δύο φορές MVP.

«Νύχτα αστεριών στο Meazza: η Εθνική Ελλάδας, η ομάδα μπάσκετ της Ιταλίας και άλλοι πρωταθλητές του μπάσκετ, στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν το Champions League. Ιδιαίτεροι θεατές στο Σαν Σίρο για το Ίντερ-Μπάγερν Μονάχου, ενώ το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη στο Assago Forum. Έτσι στις εξέδρες του Meazza βρέθηκαν πολλοί πρωταθλητές μπάσκετ», αναφέρει εν συνεχεία η ιστοσελίδα της Ίντερ.

«Ανάμεσα στους special guests ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πρώην MVP του NBA και εξαιρετικός παίκτης, μαζί με τα αδέρφια και τους συμπαίκτες του από την Ελλάδα,η οποία  συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μεγάλος ο ενθουσιασμός για τον Έλληνα πρωταθλητή, που παρακολούθησε τον αγώνα, πόζαρε με τη φανέλα των Νερατζούρι και  έζησε την εξαιρετική ατμόσφαιρα του Meazza,» καταλήγει.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA