Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.12.2021

Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: «Δικαιολογώ απόλυτα τον κόσμο, δεν έχει άδικο» [BINTEO]

«Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση, δεν τον αντιπροσωπεύει».

Τη δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #metoo, όπου ουσιαστικά είπε ότι οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του αθλητισμού έγιναν για τα φώτα της διασημότητας, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή η σύζυγος του Πετρούνια Βασιλική Μιλλούση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στον αέρα του Happy Day ότι επικοινώνησε με τη σύζυγο του Λευτέρη Πετρούνια και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη»

«Μίλησα με την Βασιλική χθες και μου είπε “δεν μπορεί ο Λευτέρης. Όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό, για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας, έχει δυο κόρες, από μια λάθος δήλωση… Άλλο πράγμα εννοούσε”. Ήταν πολύ χάλια, παιδιά. Έκλαιγε η Βασιλική» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση, δεν τον αντιπροσωπεύει. Απάντησε εντελώς λάθος, άλλα σκεφτόταν, άλλα ήθελε να πει. (ήθελε να πει ότι) επειδή είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα να μην γίνει κατάχρηση αυτού. Ο Λευτέρης είναι τρομερά ρομαντικός και αγαπά τον αθλητισμό. Δικαιολογώ απόλυτα τον κόσμο, δεν έχει άδικο. Πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος. Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει» είπε η αθλήτρια.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.