Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.06.2022

To Red Bull Dance Your Style έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Χορευτικές μάχες, απρόβλεπτες μελωδίες, κοινό στη θέση του κριτή, ξεχωριστές προσωπικότητες και μόνο ένας νικητής που θα ταξιδέψει στον Παγκόσμιο Τελικό της Γαλλίας. Εσύ ποιόν dancer θα ψηφίσεις;
To Red Bull Dance Your Style έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο πιο fun street dance διαγωνισμός Red Bull Dance Your Style επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με 16 invited χορευτές σε κάθε προκριματικό.

Πού θα γίνουν οι προκριματικοί;

06/04: Αθήνα, Μετρό Κεραμεικός

04/05: Θεσσαλονίκη (TBC)

Οι 8 φιναλίστ από κάθε προκριματικό θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό που θα γίνει την 01/06 στην Αθήνα, με στόχο το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό της Γαλλίας στις 12 Οκτωβρίου 2019.

Πώς θα ζήσεις και εσύ την εμπειρία;

Έλα να παρακολουθήσεις από κοντά τους προκριματικούς του Red Bull Dance Your Styleκαι δώσε την ψήφο σου on spot στον dancer που πιστεύεις ότι έχει τα καλύτερα & πιο fun skills.

Γυναίκες και άντρες θα αναμετρηθούν μαζί στη street dance σκηνή και ένας από αυτούς θα αναδειχθεί ως ο μοναδικός κυρίαρχος του street dance παγκοσμίως.
 
 

Πώς ξεκίνησε το Red Bull Dance Your Style;

To Red Bull Dance Your Style πρωτοεμφανίστηκε στην Γαλλία το 2011 με την ονομασία Red Bull Beat It. Την ίδια χρονιά διοργανώθηκε στην Ελβετία και στην Μάλτα συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών (και μη) χορευτών στα 1vs1 battles. Πρόκειται για μια μοναδική χορευτική πρόκληση με πάνω από 50 εκδηλώσεις σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο που κορυφώνεται στο παγκόσμιο street dance τελικό, συγκεντρώνοντας μόνο τους νικητές από κάθε χώρα.
 

Λίγα λόγια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Γαλλία

Το κοινό που παρακολουθεί τα battles είναι αυτό που κρίνει αμέσως μετά το κάθε battle ποιος/α χορευτής/τρια είναι αντάξιος της νίκης και αξίζει να διαγωνιστεί για μια θέση στον παγκόσμιο τελικό, όπου και εκεί το κοινό θα είναι o μοναδικός κριτής, ψηφίζοντας εκείνη την στιγμή τους αγαπημένους του χορευτές. O παγκόσμιος street dance τελικός του Red Bull Dance Your Style, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου στο Παρίσι, στη Μέκκα του Ευρωπαϊκού street dance.
 
H μοναδική αυτή street dance εκδήλωση, θα φιλοξενηθεί στο La Grande Halle de la Villette. Σε αυτόν τον διαγωνισμό, χωρίς προγραμματισμένη χορογραφία, οι επιλεγμένοι χορευτές θα πρέπει να ενθουσιάσουν το κοινό προσαρμόζοντας γρήγορα τις κινήσεις και την έκφρασή τους στο ρυθμό και στους στίχους καινούριων και παλιών αγαπημένων παγκόσμιων μουσικών επιτυχιών. Αυτός που θα καταφέρει να ξεσηκώσει περισσότερο το πλήθος με τις χορευτικές του κινήσεις και θα κερδίσει την ψήφο του, θα στεφθεί ως ο απόλυτος νικητής του Red Bull Dance Your Style παγκοσμίως.
 
Για να απολαύσεις και εσύ το Red Bull Dance Your Style αλλά και να κρίνεις ποιος θα περάσει στον τελικό, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μαζέψεις την παρέα σου και να ζήσεις την εμπειρία από κοντά.
 
Δες όλα όσα έγιναν στον περσινό ελληνικό τελικό:
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.