Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
14.05.2021

H Popaganda συμμετέχει στην 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ

Η Popaganda δεν θα μεταδίδει ειδήσεις συμμετέχοντας στην απεργία από τις 06.00 π.μ. της Τρίτης 4 Μαΐου έως τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 5 Μαΐου.

Η Popaganda συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν δημοσιογραφικές ενώσεις, τεχνικοί, φωτορεπόρτερ και εργαζόμενοι στα ΜΜΕ στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, ή όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των ενώσεων: της «παγκόσμιας ημέρας τιμής και μνήμης των εργατικών αγώνων για τα συλλογικά και ατομικά δικαιώματα των εργαζομένων, την κοινωνική Δικαιοσύνη και την παγκόσμια Ειρήνη, Υγεία και Ασφάλεια».

24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισαν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΝΕΝ, ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, καθώς και η ΠΝΟ, για την Πέμπτη, 6 Μαΐου. 

Όπως αναφέρθηκε ήδη, η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα την Τρίτη 4 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή στην οποία μεταφέρθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά.

Από την πλευρά της η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία την Πέμπτη 6 Μαΐου. Σχετική συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα. Με προσωπικό ασφαλείας αναμένεται να λειτουργήσουν Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ και δημόσια νοσοκομεία, ενώ η απεργία της ΑΔΕΔΥ θα επηρεάσει και τους εργαζόμενους σε Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες όπως οι Εφορίες.

24ωρη απεργία για τις 6 Μαΐου έχουν κηρύξει και τα εργατικά κέντρα (Αθήνας και περιφέρειας), καθώς και πρωτοβάθμια σωματεία, ενώ το ΠΑΜΕ έχει καλέσει σε συγκέντρωση για την ίδια μέρα, στις 10 το πρωί, στο Σύνταγμα.

Photo by visuals on Unsplash  

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.