Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.09.2022

To καλύτερο σκωτσέζικο ουίσκυ στον κόσμο κοστίζει κάτι λιγότερο από 16 ευρώ

Αναδείχθηκε πρώτο στο διαγωνισμό World Whiskies Awards στον πρώτο γύρο της κατηγορίας του και είναι από τα Lidl. Και κάπως έτσι η φράση «ουίσκυ από τα Lidl» αποκτάει άλλη έννοια...
To καλύτερο σκωτσέζικο ουίσκυ στον κόσμο κοστίζει κάτι λιγότερο από 16 ευρώ

Αν απολαμβάνετε ένα ποτήρι καλό ουίσκυ δεν χρειάζεται να καταξοδευτείτε. Κι αυτό γιατί τα World Whiskies Awards έδωσαν τον τίτλο  «Best Scotch Whiskey» στο ουίσκυ των Lidl, στον πρώτο γύρο και στην κατηγορία των blended ηλικίας κάτω των 12 ετών. 

Το Queen Margot Blend Scotch Whisky που μπορεί κανείς να βρει στα ράφια των Lidl κοστίζει μόλις 13,49 λίρες, δηλαδή 15,73 ευρώ, και κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία του, όπως το αποφάσισαν 40 εμπειρογνώμονες που επί μήνες λάμβαναν δείγματα από ουίσκυ από κάθε γωνιά του κόσμου.

Το Queen Margot Blend Scotch Whisky παράγεται με την αξιοποίηση παραδοσιακών μεθόδων παρασκευής ουίσκι (βύνη, ζύμωση, απόσταξη, ωρίμανση). Επίσης περιέχει αποξηραμένο βερίκοκο και δαμάσκηνο που, σύμφωνα με τη Lidl, προσδίδει στο ουίσκι ένα πλούσιο, γλυκό και βαθύ άρωμα, ενώ ξεκουράζεται σε δρύινα βαρέλια για συνολικά οκτώ χρόνια.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το βραβείο για το καλύτερο ουίσκι της χρονιάς. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στις 28 Μαρτίου. Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο ποτό των Lidl διακρίνεται.  Τον Απρίλιο του 2018 το Hortus Artisan Dry Gin είχε επίσης κερδίσει στο πλαίσιο δοκιμής ποτών με κλειστά τα μάτια που είχε διοργανώσει το  Good Housekeeping Institute.

Πηγή: huffingtonpost.gr

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.