Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.05.2022

Θύμα αστυνομικής βίας καταγγέλλει ότι έπεσε δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Θύμα αστυνομικής βίας καταγγέλλει ότι έπεσε ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης, επειδή τραβούσε βίντεο στην πορεία διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη για την εκκένωση της κατάληψης στο ΑΠΘ.
Θύμα αστυνομικής βίας καταγγέλλει ότι έπεσε δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Θύμα αστυνομικής βίας καταγγέλλει ότι έπεσε την ώρα που κάλυπτε πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με αναρτήσεις του στα social media, ο δημοσιογράφος, βρέθηκε στην πορεία διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη για την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης στο ΑΠΘ, αλλά και την εκκένωση της δεύτερης κατάληψης εντός της Πανεπιστημιούπολης, ενώ στη συνέχεια, αστυνομικοί του ζήτησαν να κλείσει το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια τον κλώτσησαν στο καλάμι, βρίζοντάς τον.

«Η αστυνομία πήγε να εφαρμόσει τις ειδικές ζώνες δημοσιογράφων χωρίς καν να είναι νόμιμες. Με έπιασαν μου είπαν να κλείσω το κινητό και έβριζαν. “Ο Χρήστος ο Αβραμίδης,ο φίλος μας ο γνωστός, σε γ@μ@με κιόλας αν θέλουμε” μου είπε ένας ασφαλιτης και με κλώτσησε στο καλάμι», καταγγέλlει ο δημοσιογράφος στο Twitter.

Σε βίντεο που κοινοποίησε μάλιστα, ακούγεται να δίνει τα στοιχεία του σε αστυνομικό: «Μόλις με έπιασε η αστυνομία μπροστά σε όλους τους δημοσιογράφους παρά την επίδειξη δημοσιογραφικής επειδή τραβούσα βίντεο, έναν έλεγχο στοιχείων. Με έβαλαν να κλείσω το κινητό, μου φώναζαν, με ρώτησαν αν είναι ο “φίλος τους ο Αβραμίδης ο γνωστός” και ένας με κλώτσησε στο καλάμι».

«Όσους αγωνιστές και αν δέσει η αστυνομία σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όσους δημοσιογράφους και αν παρεμποδίσει με βία, αυτή η εικόνα θα μείνει. Η πορεία ήταν μεγάλη παρά τον εκφοβισμό και η τρομοκρατία δε θα περάσει», ήταν το μήνυμα του δημοσιογράφου σε άλλη του ανάρτηση.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.