Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.08.2022

Θανάσιμος εγκλωβισμός 8χρονης σε πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι – Την άφησαν αβοήθητη επί μία ώρα

Φρικτό θάνατο βρήκε 8χρονο κορίτσι στο Κερατσίνι, όταν εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.
Θανάσιμος εγκλωβισμός 8χρονης σε πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι – Την άφησαν αβοήθητη επί μία ώρα

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από την στάση του εργοστασίου μετά τον θανάσιμο εγκλωβισμό 8χρονου κοριτσιού στη μεταλλική πόρτα, στις εγκαταστάσεις εταιρείας στο Κερατσίνι.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στο Κερατσίνι, όπου ένα κορίτσι 8 ετών βρήκε τραγικό θάνατο όταν εγκλωβίστηκε σε ηλεκτρική μεταλλική πόρτα εργοστασίου.

Ο ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τις τελευταίες στιγμές πριν να συμβεί το μοιραίο.

Οι εικόνες προκαλούν σοκ και θλίψη, ενώ εγείρονται ερωτήματα σχετικά με τις ευθύνες που προκύπτουν από το αδιανόητο αυτό περιστατικό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1:

-Στις 17:30 ο υπάλληλος πάτησε το κουμπί για να κλείσει η πόρτα του εργοστασίου και κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό της αποθήκης, αφήνοντας τη μετακινούμενη πόρτα χωρίς επίβλεψη.

-Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ η πόρτα σιγά – σιγά συνεχίζει να κλείνει, το 8χρονο κορίτσι μπήκε τρέχοντας μέσα στο χώρο του εργοστασίου, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Στάθηκε μπροστά στην πόρτα και λίγο πριν η πόρτα κλείσει τελείως το παιδί, στις 17:31, αποφασίζει να βγει από τον χώρο του εργοστασίου. Δυστυχώς δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα η πόρτα να εγκλωβίσει το 8χρονο κορίτσι.

– Στις 17:50, ο υπάλληλος περνά μπροστά από την πόρτα, όπου βρίσκεται το εγκλωβισμένο παιδί, κοιτάει αλλά δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί.

-Στις 17:52 ο υπάλληλος του εργοστασίου περνά ξανά και φαίνεται να διαπιστώνει ότι το παιδί έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα στην πόρτα και το τοιχίο. Στη συνέχεια φαίνεται να πηγαίνει να παίρνει το τηλέφωνο και να καλεί κάποιο.

-Στις 17:54 ένας δεύτερος άντρας φαίνεται να περνάει και να μιλάει στο τηλέφωνο. Ένα λεπτό αργότερα κάποιος ανοίγει τη συρόμενη πόρτα απεγκλωβίζοντας το σώμα του παιδιού όμως μόνο για την επόμενη ώρα.

-Από τις 18:05 μέχρι και τις 18:11 άτομα εντός του εργοστασίου περνούν δίπλα από το σώμα του κοριτσιού χωρίς να κάνουν τίποτα.

-Στις 18:31 ένα φορτηγό μπαίνει στο εργοστάσιο από την ανοικτή πόρτα και ο οδηγός κλείνει ξανά τη μεταλλική πόρτα και εγκλωβίζει και πάλι το 8χρονο κοριτσάκι.

Το πλέον αδιανόητο είναι ότι οι υπεύθυνοι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ANT1, έκαναν 2,5 ώρες μέχρι να βρουν με ποιο τρόπο μπορεί να ανοίξει η συρόμενη πόρτα για να απεγκλωβιστεί το 8χρονο κοριτσάκι!

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης διερωτάται «για ποιο λόγο τόση ώρα ενώ είχαν δει ότι υπάρχει κάτι στην πόρτα δεν έκαναν όλες τις διαδικασίες για να δουν τι είναι;».

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.