Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.12.2021

Τα λόγια του Άλεκ Μπάλντουιν μετά την τραγωδία – «Ράγισε η καρδιά μου»

Μια πραγματική σφαίρα περιείχε το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, που στέρησε τη ζωή στη Χαλίνα Χάτσινς, αναφέρει ένα σωματείο του Χόλιγουντ.

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας στην νέα του ταινία, προχώρησε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, μιας συζύγου, μητέρας και βαθειά θαυμαστής συναδέλφου μας» είπε σε tweet ο χολιγουντιανός αστέρας που τράβηξε την σκανδάλη στο όπλο που αποτελούσε μέρος των γυρισμάτων της ταινίας.

«Συνεργάζομαι απολύτως με την αστυνομική έρευνα ώστε να βρούμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επικοινωνία με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε εκείνον και στην οικογένειά του» συνεχίζει ο Άλεκ Μπάλντουιν που κλείνει το μήνυμά του λέγοντας. «Η καρδιά μου έσπασε για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγαπούσαν την Χαλίνα» πρόσθεσε.

Το όπλο από το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν στο Νέο Μεξικό περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα, ανέφερε ένα σωματείο του Χόλιγουντ σε υπόμνημα προς τα μέλη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Μία πραγματική σφαίρα εβλήθη κατά λάθος στα γυρίσματα από τον πρωταγωνιστή, πλήττοντας τόσο τη διευθύντρια φωτογραφίας, το μέλος (μας) Χαλίνα Χάτσινς, όσο και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα», ανέφερε σε αυτό το υπόμνημα το τοπικό παράρτημα του σωματείου IATSE, σύμφωνα με το Variety και το IndieWire.

Οι αστυνομικές αρχές εξακολουθούν να ερευνούν αν πρόκειται για ατύχημα η εσκεμμένη πράξη.

Η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας «Rust» μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης στα γυρίσματα, φέρεται να έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο 63χρονος ηθοποιός φάνηκε «συντετριμμένος» και έκλαιγε καθώς μιλούσε χθες στο τηλέφωνο έξω από το γραφείο του σερίφη στη Σάντα Φε.

Τροποποιημένα αλλά αληθινά όπλα

Τα ψεύτικα όπλα χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία του κινηματογράφου για τη μίμηση πραγματικών όπλων. Ο λόγος που είναι τόσο αληθοφανή, είναι ότι τα κενά τους είναι στην ουσία αληθινές τροποποιημένες σφαίρες.

Η διαφορά έγκειται στο ότι παρόλο που περιέχουν πυρίτιδα, δεν χρησιμοποιούν βλήμα. Τα «διακοσμητικά» όπλα χαρίζουν αυθεντικότητα στην παραγωγή, λόγω του κρότου και της λάμψης από το φως που δημιουργείται από την καύση σκόνης.

Πηγή: www.rosa.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.