Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
21.05.2022

Στεφανάδης για το τραπέζι στον Μητσοτάκη: «Κάλεσα τον πρωθυπουργό για ένα σύντομο γεύμα -Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα»

«Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι»,δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.
Στεφανάδης για το τραπέζι στον Μητσοτάκη: «Κάλεσα τον πρωθυπουργό για ένα σύντομο γεύμα -Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα»

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι εικόνες από το τραπέζι που διοργανώθηκε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία, ο βουλευτής δήλωσε ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Ο πρωθυπουργός και συνεργάτες του γευμάτισαν χθες Σάββατο στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ, στον Εύδηλο. Ο κ. Στεφανάδης δήλωσε ότι κάλεσε τον πρωθυπουργό για ένα «πρόχειρο και σύντομο γεύμα». Ο βουλευτής συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια του γεύματος τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας «δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι».

Η πλήρης δήλωση που εξέδωσε ο κ. Στεφανάδης:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων. Μετα το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου. Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα.

Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στο χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνοδευε στο ταξίδι. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικονες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η  έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας.»

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.