Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.10.2022

Σώθηκε το σπίτι πολύτεκνης μητέρας από πλειστηριασμό – «Πάγωσε» η διαδικασία

Πρώτη νίκη για την πολύτεκνη μονογονεϊκή οικογένεια.
Σώθηκε το σπίτι πολύτεκνης μητέρας από πλειστηριασμό – «Πάγωσε» η διαδικασία

Πρώτη νίκη για την Παναγιώτα Κυριαζοπούλου, μητέρα τεσσάρων παιδιών – δυο εκ των οποίων με αναπηρία -, η οποία κινδύνευε να χάσει την πρώτη κατοικία της από πλειστηριασμό, καθώς η διαδικασία «πάγωσε» προσωρινά.

Η γυναίκα, έχει χρέη από δάνειο για να φτιάξει το σπίτι της στα Σεπόλια από ζημιές που είχαν προκληθεί από σεισμό. Μετά από συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, αφότου υπήρξε κατακραυγή για την αναλγησία της Πολιτείας απέναντι σε μια μόνη μητέρα, τεσσάρων παιδιών, τα δύο μάλιστα με αναπηρία και σχολική καθαρίστρια με πενιχρό μισθό και μετά από παρέμβαση του ΠΑΜΕ, ο πλειστηριασμός αναβλήθηκε.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, η κ. Παναγιωτοπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα ευχαριστώντας όσους την υποστήριξαν: «Μετά την εκπομπή σας ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και είχα έρθει σε επικοινωνία και από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν άλλη πορεία και θέλω να δώσω ένα μήνυμα: ότι ο κόσμος πρέπει να μιλάει.

Πρέπει να μιλάει για να προστατεύσει το σπίτι του. Μη φοβάται, μη ντρέπεται να μιλήσει. Πρόκειται για το σπίτι μας, δεν παίρνουν σπίτια, σκοτώνουν ανθρώπινες ζωές. Θέλω να σας πω εύχομαι για όλο τον κόσμο να δώσει τον δικό του τον αγώνα, τη δική του την προσπάθεια να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.