Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.12.2022

Pawsome Festival: Ένα playground κοινωνικοποίησης των τετράποδων φίλων μας στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Τη νέα σεζόν δράσεων του Impact Hub Athens στην Κυψέλη εγκαινιάζει το πολύ-αναμενόμενο Pawsome Festival, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, μεταμορφώνοντας τον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς σε ένα τεράστιο playground.
Pawsome Festival: Ένα playground κοινωνικοποίησης των τετράποδων φίλων μας στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Τη νέα σεζόν δράσεων του Impact Hub Athens στην Κυψέλη, εγκαινιάζει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 12.00 έως τις 21.00, το πολύ-αναμενόμενο Pawsome Festival, μεταμορφώνοντας τον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς σε ένα τεράστιο playground κοινωνικοποίησης των τετράποδων φίλων.

Συνοδεία μουσικής από τον Αθήνα 9.84 – και της εκπομπής «Σαν τον σκύλο με την γάτα» που για πρώτη φορά θα παίξει live από την Αγορά –  ζώα συντροφιάς και κηδεμόνες, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν οτιδήποτε επιθυμούν. Τροφές υψηλής ποιότητας από την ΚΥΟΝ, αλλά και βιολογικές ακατέργαστες επιλογές βασισμένες στη δίαιτα BARF από τη Nature’s Food. Λιχουδιές, αξεσουάρ και παιχνίδια στην indie boutique για γάτες και σκύλους της Pawbox, προϊόντα περιποίησης και υπηρεσίες grooming από τη NanoSanitas.

Η Ευγενία Σαμαρά και οι συνεργάτες της θα συστήσουν το Your Pet App, την πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή βοήθειας ζώων στην Ελλάδα, μαζί με τα προϊόντα τους, ενώ η ανεξάρτητη φιλοζωική ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια θα βρίσκεται στην Αγορά μαζί με το merch τους.

Ταυτόχρονα, θα παρέχονται συμβουλές για την φροντίδα και την εκπαίδευσή των σκύλων από ειδικούς. Η Pet Foodologist Σταυριάννα Μανωλάκου θα δίνει προσωπικές διατροφικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε σκύλου ξεχωριστά. Οι έμπειροι εκπαιδευτές της Dog Society θα αποκαλύψουν μυστικά και τρόπους θετικής αλληλεπίδρασης των σκύλων με το περιβάλλον τους. Η Dogs Voice θα ψυχαγωγήσει το κοινό με ηλεκτρονικά παιχνίδια και quizzes, σχετικά με τα κατοικίδια και πόσο καλά τα ξέρουμε, ενώ τις απογευματινές ώρες μεταξύ 18.00 με 19.30, οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν βόλτα με τους άριστα εκπαιδευμένους τετράποδους ήρωες – οδηγούς τυφλών, της σχολής σκύλων οδηγών Lara guide dogs.

Από το ημερήσιο πρόγραμμα των δράσεων, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φιλοζωικές οργανώσεις και τα σωματεία, Αστική Πανίδα Δήμου ΑθηναίωνΖωοφιλική Ένωση Μεγάρων, και Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού – Αργυρούπολης, για όσους έρθουν στο event με σκοπό να βρουν τον νέο τους τετράποδο φίλο.

 

Αφήνοντας το highlight της ημέρας για το τέλος, από τις 17.00 έως τις 21.00, άνθρωποι και κατοικίδια θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο photo booth της Canon, στον φακό της φωτογράφου πορτρέτων σκύλων, Όλγας Αμοιρίδου με το The Dog Project της. Oι επισκέπτες θα τυπώνουν δωρεάν και θα παίρνουν απευθείας την instant photo τους από τον ειδικό εκτυπωτή της Canon.

Το Κυψελιώτικο στέκι Morning Sweetie θα βρίσκεται στην Αγορά, προσφέροντας φρεσκοκομμένο καφέ και pupcakes (βρώσιμα και από ανθρώπους και από σκυλιά) για να μοιραστούν επισκέπτες και κατοικίδια.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.