Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
10.08.2022

Νέα κινητοποίηση φοιτητών για την παρουσία της αστυνομίας στο ΑΠΘ

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Νέα κινητοποίηση φοιτητών για την παρουσία της αστυνομίας στο ΑΠΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα δεκάδες μέλη φοιτητικών συλλόγων στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αίτημα την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από τους χώρους του campus.

Όπως αναφέρει το GRTimes, μέλη φοιτητικών συλλόγων συγκεντρώθηκαν έξω από την κοσμητεία της ΣΘΕ, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά των αστυνομικών, με τους άνδρες των ΜΑΤ να έχουν στήσει φραγμό στο σημείο.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να παραμένει ανάμεσα στη ΣΘΕ και το τμήμα Γεωπονίας- Δασολογίας το υδροφόρο οχήμα της αστυνομίας «Αίαντας», ενώ οι εργασίες στην πρώην κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό», πραγματοποιούνται κανονικά.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπό κατάληψη τελούν από χθες τμήματα του Πολυτεχνείου στο ΑΠΘ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι σε διαρκή επιφυλακή.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.