Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
10.08.2022

Liam Ireland: «Με κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής μου»

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Liam Ireland, εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς "Γη της Ελιάς".
Liam Ireland: «Με κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής μου»

Ο Liam Ireland υπογράμμισε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προπονητή του στο μπάσκετ σε ηλικά από 10 εώς 13 ετών και μιλώντας με θάρρος τόνισε ότι έχει πια ξεπεράσει, όχι χωρίς κόπο, αυτό το μεγάλο τραύμα.

Όλα όσα είπε ο Liam Ireland στην εκπομπή “Πρωινό” του Ant1: «Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική, αγαπούσα και το μπάσκετ. Έπαιζα για τουλάχιστον 10 χρόνια. Αυτό που με έκανε να σταματήσω είναι ότι ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που μου έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί μου έδωσε το θέατρο.

Από την ηλικία των 10 με 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση (sexual absuse) από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα, μπήκε στη φυλακή και είναι εκεί που πρέπει να είναι. Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα την πατρική φιγούρα, όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτήν την ομάδα, τον αγάπησα σαν να είναι ο πατέρας μου. Δηλαδή ό,τι κι αν μου έλεγε, εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν. Ήταν έτσι πολλά παιδιά. Δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον πιάσανε, λέγαμε «γιατί κάνουν τόσο κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο», ήμασταν τόσο διεστραμμένοι. Ευχαριστώ τον εαυτό μου, γιατί τουλάχιστον πριν τον πιάσουν, εγώ είχα σταματήσει.

Μετακομίσαμε στην Αθήνα γι’ αυτό. Τον περίμενα να έρθει στην προπόνηση και δνε ήρθε ποτέ. Εκανα και εγώ καταγγελία. Με ρωτούσαν αν με βίαζε στο σχολείο. Ευτυχώς όμως, η μητέρα μου χειρίστηκε άψογα το θέμα. Με προστάτευσε όπως έπρεπε».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.