Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
10.08.2022

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βραβεύτηκε για τη δύναμη ψυχής από πρόγραμμα του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βραβεύτηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Δύναμη Ψυχής, Φύση και Υγεία», την οποία διοργάνωσε το ΠΜΣ «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία».
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βραβεύτηκε για τη δύναμη ψυχής από πρόγραμμα του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ [ΒΙΝΤΕΟ]

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου βράβευσε χθες το τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ, στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία».

Μιλώντας σχετικά με τη βράβευσή της, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η δύναμη σίγουρα προήλθε από τον χαρακτήρα μου. Από την ψυχή μου πιστεύω, αλλά πήρα δύναμη και από την οικογένεια μου και από τους γιατρούς πάρα πολύ. Έχω λάβει απίστευτη υποστήριξη κυρίως από τον κόσμο. Οπότε πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλον αυτόν κόσμο που με έχει στηρίξει. Οπότε πρέπει να φανώ δυνατή, πρέπει να προσπαθήσω και όλο αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα». 

Εκτός από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» βράβευσε και μαθητές από σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, που βρίσκομαι εδώ σήμερα, αλλά και μία αναγνώριση. Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση που μου απηύθυναν, να παρακολουθήσω και να συμμετέχω στην εκδήλωση για την ψυχική υγεία, που είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα – και νομίζω μας ακουμπάω όλους» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγο πριν παραλάβει το βραβείο της. 

Δήλωσε επιπλέον πως δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της ότι θα εισέπραττε τόση αγάπη από τον κόσμο: «Εγώ, ό,τι έκανα, το έκανα προσπαθώντας να επιβιώσω και να ξανασταθώ στα πόδια μου. Αλλά για μένα είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση, το ότι μέσα από όλο αυτό το πολύ άσχημο, έχει βγει κάτι όμορφο για πολλούς ανθρώπους» είπε.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.