Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.08.2022

Σε δίκη για βιασμούς κοριτσιών 9 και 11 ετών ο δικηγόρος που κατήγγειλε η 22χρονη

Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου στάθηκε η αφορμή ώστε η 22χρονη σήμερα Αρετή να μιλήσει για τα όσα τρομακτικά είχε ζήσει από την ηλικία των 14 ετών από έναν 56χρονο τότε δικηγόρο.
Σε δίκη για βιασμούς κοριτσιών 9 και 11 ετών ο δικηγόρος που κατήγγειλε η 22χρονη

Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου στάθηκε η αφορμή ώστε η 22χρονη σήμερα Αρετή να μιλήσει για τα όσα τρομακτικά είχε ζήσει από την ηλικία των 14 ετών από έναν 56χρονο τότε δικηγόρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το νεαρό της ηλικίας της και την βίασε, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται. Ωστόσο η Αρετή φαίνεται πως δεν ήταν το μόνο θύμα αφού τη Δευτέρα (20/12) έγινε γνωστό πως ο εν λόγω άνδρας έχει παραπεμφθεί σε δίκη για βιασμούς δύο κοριτσιών ηλικίας 9 και 11 ετών.

Σύμφωνα με το OPEN, ο δικηγόρος σύμφωνα με το κατηγορητήριο προσπαθούσε να πείσει τα κορίτσια πως ήταν φυσιολογικές οι σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έβαζε την 9χρονη να παρακολουθεί στον υπολογιστή του γραφείου σεξουαλικές πράξεις ενηλίκων με ανήλικα. Στο κατηγορητήριο ο δικηγόρος κατηγορείται για κατοχή και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας, καθώς φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις σεξουαλικές πράξεις με ανήλικα. Για να κακοποιήσει τα κορίτσια, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, χρησιμοποιούσε το παιχνίδι για την 9χρονη και για την 11χρονη τη σωματική βία χαστουκίζοντάς την.

Η καταγγελία της Αρετής

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η Αρετή, ο δικηγόρος την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ενώ χρησιμοποίησε προσωπικές στιγμές, κοινοποιώντας τες στο διαδίκτυο, χωρίς την συγκατάθεσή της. Η Αρετή μιλώντας την Παρασκευή (17/12) στο OPEN ξετύλιξε το κουβάρι του εφιάλτη που ζει η ίδια και η οικογένειά της τα τελευταία χρόνια, καθώς εκτός από την δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών, έχει πέσει και θέμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο άνδρα, όπως έχει καταγγείλει. «Με εκβίαζε με τις γυμνές μου φωτογραφίες» ανέφερε και πρόσθεσε: «Από τα 12 μου έτη τον γνώρισα. Μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει, χωρίς φυσικά να το αντιλαμβάνομαι. Μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς. Καθημερινά με ενοχλούσε. Με έπεισε ότι αυτός μόνο με αγαπούσε και μου έλεγε ότι οφείλω να τους στέλνω φωτογραφίες. Μου ζητήσω ζήτησε και άλλα πράγματα. Εκεί μίλησα στην μητέρα μου και έγινε η καταγγελία».

«Διέρρευσε τις γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο και πλέον πολλοί βρίσκουν τις φωτογραφίες μου και με εκβιάζουν ότι αν δεν απαντήσω στα μηνύματά τους και δεν τους στείλω και άλλες θα τις δημοσιοποιήσουν. Εχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να καταγγείλω πολλές φορές. Κάθε φορά πριν από κάποια δίκη διαρρέουν φωτογραφίες μου. Τώρα ισχυρίζεται ότι εγώ ρεζιλεύω τον εαυτό μου», είχε πει η Αρετή. Μιλώντας για την εφιαλτική καθημερινότητά της ανέφερε πως: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είχα στήριξη και από ψυχολόγους, ψυχιάτρους και την οικογένειά μου. Από κάποια στιγμή μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Να αποκοπείς. Δικαιούμαστε όλες να ζήσουμε κανονικά. Κουράστηκα και για αυτό μίλησα. Θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου σαν μία 22χρονη κοπέλα. Εχασα την φοιτητική μου ζωή. Θέλω τώρα που μπαίνω στον εργασιακό τομέα να ζω κανονικά. Εχω ξεχωρίσει τη ζωή μου από τα δικαστήρια. Είμαι τελειόφοιτη Φιλοσοφικής, σπουδάζω και γραφίστρια. Προσπαθώ να το κρατήσω εκτός για να ζήσω κανονικά».

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.