Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
08.12.2021

Σαρηγιάννης: Προβλέψεις 4.000 νεκροί από κορωνοϊό έως τέλος του χρόνου

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών απο κορονοϊό θα ξεπεράσει τις 20.000 έως το τέλος του χρόνου ανέφερε ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης ο οποίος μίλησε και για επιδείνωση της κατάστασης στην Αττική.

Ακόμη και 120 νεκρούς την ημέρα προέβλεψε για το αμέσως επόμενο διάστημα ο καθηγητής Υγειονομικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης προσθέτονας οτι η κορύφωση των θανάτων από κορονοϊό θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο καθηγητής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για δύσκολο κλίμα τα Χριστούγεννα επισημαίνοντας ότι αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, «θα έχουμε 4.000 νεκρούς έως το τέλος του χρόνου φτάνοντας συνολικά τους 20.700». 

Εξήγησε οτι πρόκειται για μαθηματικούς υπολογισμούς με βάση το πού βρισκόμαστε τώρα, και όχι για απλές προβλέψεις. Πρόσθεσε οτι με οριζόντια μέτρα, θα μπορούσε να μειωθεί ο αριθμός των νεκρών και ζήτησε αύξηση της τηλεργασίας και υβριδικά μαθήματα στα Πανεπιστήμια.

Ο κ. Σαρηγιάννης αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στην Αττική, λέγοντας ότι περιμένουμε σημαντική επιδείνωση.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.