Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
23.01.2021

Rock and Roll Hall of Fame: Ποιές είναι οι φετινές υποψηφιότητες;

Διαβάστε ποιοι είναι οι 16 καλλιτέχνες και σχήματα που διεκδικούν μια θέση στους εισακτέους του Hall of Fame στην τελετή του 2020.

Ήρθε η στιγμή του χρόνου που ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τους επόμενους εισακτέους στο Rock and Roll Hall of Fame και 16 είναι τα ονόματα που διεκδικούν τις εισαγωγές στην τελετή που θα γίνει το 2020.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες είναι οι εξής:

Notorious B.I.G.
Whitney Houston
Pat Benatar
Dave Matthews Band
Depeche Mode
Doobie Brothers
Judas Priest
Kraftwerk
MC5
Motörhead
Nine Inch Nails
Rufus με μέλος την Chaka Khan
Todd Rundgren
Soundgarden
T. Rex 
Thin Lizzy

Για κάποιους από τους υποψήφιους δεν είναι η πρώτη φορά που διεκδικούν μια θέση στο Hall of Fame: αυτή είναι η έκτη υποψηφιότητα για τους Kraftwerk, η πέμπτη για τους MC5, η τέταρτη για τους Rufus με την Chaka Khan, η τρίτη για τους Nine Inch Nails και τους Depeche Mode και η δεύτερη για τους Judas Priest και τον Todd Rundgren.

Προϋπόθεση για να μπορούν να είναι υποψήφιοι οι καλλιτέχνες ήταν όπως πάντα να έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο τους single τουλάχιστον 25 χρόνια πριν, δηλαδή στην προκειμένη το 1994 ή νωρίτερα.

Η ψηφοφορία για το ποιοι τελικά θα μπουν στο Hall of Fame θα διεξαχθεί ανάμεσα σε πάνω από 1000 καλλιτέχνες, ιστορικούς, δημοσιογράφους και μέλη της μουσικής βιομηχανίας, ενώ μπορούν να ψηφίσουν και οι φαν, είτε στο rockhall.com, είτε σε ένα διαδραστικό περίπτερο στο μουσείο του Hall of Fame στο Κλίβελαντ. 

Για να δούμε ποιοι θα τα καταφέρουν φέτος…

Πηγή: Rolling Stone

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.