Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.11.2022

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας Babylon με τους Brad Pitt και Margot Robbie

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 25 Δεκεμβρίου και τον Ιανουάριο του 2023 στη Βρετανία.
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας Babylon με τους Brad Pitt και Margot Robbie

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της κωμωδίας-δραματικής ταινίας του «Babylon», που επιχειρεί να αναβιώσει το πρώιμο Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1920. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Margot Robbie ως μια ηθοποιός που ανελίσσεται στην βιομηχανία του θεάματος δίπλα στους Brad Pitt, Οlivia Wilde, Tobey Maguire και άλλους.

Στο τρέιλερ φαίνεται η Robbie υπό την επήρεια ναρκωτικών να συζητά τα όνειρά της για μια καλύτερη ζωή και την επιθυμία της να γίνει μια παγκοσμίου φήμης σταρ, με τον χαρακτήρα του Diego Calva. Αποτυπώνεται με τον πιο αληθοφανή τρόπο η χλιδή και το έντονο lifestyle της Χολιγουντιανής Χρυσής Εποχής, ενώ o χαρακτήρας της Robbie ελκύεται ολοένα και περισσότερο από τα φλας της δημοσιότητας.

Το Babylon πρόκειται για «μια ιστορία φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής που εντοπίζει την άνοδο και την πτώση πολλών σε μια εποχή αχαλίνωτης παρακμής» σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, του σκηνοθέτη Damien Chazelle

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 25 Δεκεμβρίου και τον Ιανουάριο του 2023 στη Βρετανία. Η προηγούμενη ταινία του Chazelle, La La Land, είχε καταφέρει τεράστια εισπρακτική επιτυχία, κερδίζοντας 6 Όσκαρ.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.