Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.12.2023

George Michael: Νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του τραγουδιστή των “Wham!”

Έρχεται στις 22 Ιουνίου στα Village Cinemas Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
George Michael: Νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του τραγουδιστή των “Wham!”

Το μουσικό ντοκιμαντέρ “George Michael Freedom Uncut” εστιάζει σε μία ιδιαίτερα ανατρεπτική περίοδο της ζωής και της καριέρας του βραβευμένου με Grammy® George Michael. H δημιουργία του best-selling album “Listen Without Prejudice Vol. 1”, η δικαστική διαμάχη με την δισκογραφική του εταιρία, η απώλεια του αγαπημένου του Anselmo Feleppa, όλα τα γεγονότα δηλαδή που λειτούργησαν ως καταλύτης τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά για τον ίδιο και για το σύνολο της μουσικής.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει υλικό αρχείου, που για πρώτη φορά βλέπουμε, αλλά και προσωπικά οικογενειακά video δίνοντάς μας την δυνατότητα να ζήσουμε έντονα την δραματική αυτή περίοδο της ζωής ενός από τους πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής. Με αφήγηση από τον ίδιο τον George Michael, το ντοκιμαντέρ αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία του καλλιτεχνική πρόταση.

Περιέχει συνεντεύξεις από τους φίλους του και εξίσου σημαντικούς καλλιτέχνες Stevie Wonder, Elton John, Ricky Gervais, Nile Rodgers, Mark Ronson, Tracey Emin, Liam Gallagher, Mary J. Blige, Jean Paul Gaultier, James Corden και Tony Bennett καθώς και από τα πέντε original supermodels της εποχής Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford, Tatjana Patitz και Linda Evangelista που πρωταγωνιστούσαν στο κλασικό μουσικό video για το single “Freedom! ‘90” το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για βραβείο Oscar® David Fincher.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο της μουσικής ιστορίας έρχεται στα Village Cinemas στις 22 Ιουνίου. Μην το χάσετε!

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.