Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
22.05.2022

«Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση»: Facebook Διαγωνισμός της Tetra Pak για την ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών

Μπες στη σελίδα Facebook της Tetra Pak, άκου προσεκτικά τον Recycling Champion και τους φίλους του και κέρδισε ένα Xiaomi Redmi Note 9T!
«Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση»:  Facebook Διαγωνισμός της Tetra Pak για την ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών

Η Tetra Pak® σε εκπαιδεύει σε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για την ανακύκλωση των χάρτινων συσκευασιών μέσα από ένα διασκεδαστικό διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook. Από τις 5 Απριλίου, o Recycling Champion της Tetra Pak σε προσκαλεί να γίνεις «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση» μέσα από ένα challenge γνώσεων και να κερδίσεις ένα smartphone Xiaomi Redmi Note 9T!

Όμως ο Recycling Champion δεν είναι μόνος του. Παρέα του, η Madame Ginger, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσίκοπουλου κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό!

Κάθε εβδομάδα, ο Recycling Champion της Tetra Pak, παρέα με έναν αγαπημένο συμπαίκτη, τεστάρουν τις γνώσεις σου στην ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών, απαντώντας στην ερώτηση της εβδομάδας και καλώντας σε να ψηφίσεις ποιος από τους δύο απάντησε σωστά. Προσοχή! Κάθε φορά, ο ένας από τους 2 πρωταγωνιστές της εβδομάδας, προσπαθεί να σε μπερδέψει. Εσύ πρέπει να καταλάβεις ποιος δίνει τη σωστή απάντηση, να ψηφίσεις με like ή καρδιά, και να μπεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις ένα smartphone Xiaomi Redmi Note 9T. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 3 εβδομάδες και συνολικά θα αναδειχθούν 3 νικητές που θα κερδίσουν από ένα smartphone!

Στόχος της Tetra Pak είναι να μας βοηθήσει να κάνουμε μια σωστή και βιώσιμη επιλογή για το περιβάλλον, επιλέγοντας χάρτινες συσκευασίες που ανακυκλώνονται στους μπλε κάδους της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και οι οποίες μετά από την επεξεργασία τους, μπορούν να αξιοποιηθούν για κάτι καινούργιο.

Μπες στη σελίδα της Tetra Pak στο facebook για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό.

Η Tetra Pak μας προσφέρει χάρτινες συσκευασίες που μας βοηθούν να κάνουμε τη διαφορά, επιλέγοντας βιώσιμες λύσεις για το περιβάλλον.

Ανακύκλωσε και εσύ στον μπλε κάδο της γειτονιάς σου και γίνε … Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση!

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.