Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
26.01.2022

Πολιτικές αντιδράσεις για την εισβολή και τον τραμπουκισμό στην παράσταση του Ζαραλίκου

Το πρωτοφανές επεισόδιο καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καθώς και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Πολιτικές προεκτάσεις λαμβάνει το πρωτοφανές επεισόδιο που έλαβε χώρα στο θέατρο «Καρέζη», όταν ομάδα «αγνώστων» συνοδεύοντας την Σάσα Σταμάτη, επιχείρησαν να διακόψουν και πρακτικά να λογοκρίνουν την παράσταση του σατιρικού ηθοποιού, Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος ανέφερε ότι η διακοπή της παράστασης είναι «ντροπιαστική και επικίνδυνη» και «σημάδι παρακμής».

ΚΚΕ: Σημάδι τεράστιας σήψης και αυταρχισμού η διακοπή θεατρικών παραστάσεων από δήθεν «αγανακτισμένους»

«Σημάδι τεράστιας σήψης κι αυταρχισμού η διακοπή θεατρικών παραστάσεων από δήθεν “αγανακτισμένους” σε ρόλο “μπράβου”, επειδή διάφοροι επιχειρηματικοί, πολιτικοί ή άλλοι παράγοντες ενοχλούνται από τη σάτιρα των καλλιτεχνών. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού δεν έχουν ακόμη τουλάχιστον καταδικάσει το γεγονός, δείχνει την ανοχή τους απέναντι σε τέτοια φαινόμενα», αναφέρει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του, για τη διακοπή παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Αιχμηρό σχόλιο για την διακοπή σατιρικής παράστασης από ομάδα «υπερασπιστών Μαρινάκη», κάνει το ΜέΡΑ 25 με ανακοίνωσή του. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η προκλητική διακοπή της σατιρικής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από αυτόκλητη (;) ομάδα “υπερασπιστών Μαρινάκη” με επικεφαλής τηλεπερσόνα, δείχνει ότι πάντα θα υπάρχει ένας πρόχειρος Παναγιώταρος να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Ευχόμαστε πολύ σύντομα να διαπιστώσουν κι αυτοί οι συνεχιστές της Χ.Α. πόσο αναλώσιμοι είναι».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.