Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.10.2022

Πεκίνο 2022: Πάγωσε το πέος του Φινλανδού σκιέρ στο άθλημα του cross country

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παθαίνει κάτι τέτοιο ο Remi Lindholm.
Πεκίνο 2022: Πάγωσε το πέος του Φινλανδού σκιέρ στο άθλημα του cross country

Μπορεί η μεγάλη κούρσα του σκι να μειώθηκε στα 30 χιλιόμετρα, από τα 50, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για τον Φινλανδό αθλητή Remi Lindholm, που χρειάστηκε θερμάστρα για ένα πολύ συγκεκριμένο, πολύ παγωμένο μέρος του σώματός του. 

Ο Lindholm πέρασε μια ώρα και δεκαέξι λεπτά κάνοντας σκί κόντρα σε θυελλώδεις, ψυχρούς ανέμους που είχαν ως αποτέλεσμα να παγώσουν το πέος του, όπως μετέδωσε ο Guardian. Αυτό είναι το δεύτερο καταγεγραμμένο περιστατικό μετά από ένα αντίστοιχο ατύχημα στην κατηγορία cross country, πέρυσι στη Ρούκα της Φινλανδίας. 

«Μπορείτε να μαντέψετε ποιο μέρος του κορμιού μου είχε παγώσει όταν τερμάτισα. Ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες», δήλωσε να φινλανδικά μίντια ο αθλητής που τελικά τερμάτισε 28ος. «Έπρεπε να δώσω μάχη». 

Με τους οργανωτές να ανησυχούν για πιθανά κρυοπαγήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου, η έναρξη καθυστέρησε και το μήκος της διαδρομής περικόπηκε κατά 20 χιλιόμετρα. Ωστόσο οι λεπτές στολές και τα «στρώματα» από ρούχα που φορούν από κάτω οι αθλητές, προσέφεραν περιορισμένη προστασία.

Ο Lindholm περιέγραψε πως χρησιμοποίησε την θερμάστρα του για να «ξεπαγώσει» τα γεννητικά του όργανα μετά το τέλος του αγώνα. «Όταν μέρη του σώματός μου άρχισαν να ζεσταίνονται και πάλι, ο πόνος ήταν αβάσταχτος». 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.