Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
27.01.2021

Η Palirria κοντά σε όσους επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Η ελληνική εταιρεία έτοιμων γευμάτων Palirria, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης βρέθηκε δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές τους τελευταίους μήνες.

Η ελληνική εταιρεία έτοιμων γευμάτων Palirria, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές τους τελευταίους μήνες. 

Πιο συγκεκριμένα, τον Αύγουστο με τις καταστροφικές πλημμύρες της Εύβοιας  όπου και εδρεύει,  η εταιρία  στάθηκε δίπλα στους συνανθρώπους της τοπικής κοινωνίας προσφέροντας συνολικά πάνω από 8.000 γεύματα.

Τον Σεπτέμβριο, η Palirria στήριξε και τους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, δωρίζοντας περισσότερα από 5.000 γεύματα.

Η εταιρία δήλωσε το παρών και στον πρόσφατο σεισμό που έπληξε τη Σάμο και βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της  προσφέροντας περισσότερα από 2.000  έτοιμα γεύματα στους πληγέντες. 

Η στήριξη της κοινωνίας αποτελεί ευθύνη όλων μας και η Palirria αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της  βοηθώντας με την προσφορά της όποτε και όπου χρειαστεί.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.