Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
08.08.2022

Ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Στη Βουλή θα μιλήσει σήμερα στις 13:30 ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας.
Ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Στη Βουλή θα μιλήσει στις 13.30, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας, και θα αναφερθεί στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους πολίτες 60 ετών και άνω.

Το μέτρο που επιβάλλεται στους πολίτες άνω των 60 ετών, όπως δήλωσε κατά την ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός, στοχεύει στο να αυξηθεί το ταχύτερο δυνατό ο εμβολιασμός σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία καθώς «αυτοί κινδυνεύουν περισσότερο από όλους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες (30.11) στην εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε ότι γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών. Σε περίπτωση που ανεμβολίαστοι δεν κλείσουν το ραντεβού τους μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2021, τότε θα τους επιβάλλεται οικονομικό πέναλτι 100 ευρώ τον μήνα. Ένα διοικητικό πρόστιμο το οποίο θα βεβαιώνεται μέσω της ΑΑΔΕ και τα χρήματα θα πηγαίνουν σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.