Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.09.2024

Odyssia Festival: Το πάρτι της εβδομάδας στα Περδικιώτικα!

Odyssia Festival Aegina Launch Party λοιπόν, στα Περδικιώτικα, με ελεύθερη είσοδο! Σπεύσατε.
Odyssia Festival: Το πάρτι της εβδομάδας στα Περδικιώτικα!

Το πάρτι της εβδομάδας στα Περδικιώτικα!

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, η Αίγινα είναι δυό βήματα απόσταση και αυτήν την Παρασκευή έχει και ένα τρομερό event.

To Odyssia, ένα από τα πιο φιλόδοξα, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά dance φεστιβάλ που έχουν προγραμματιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα – αναλυτικά από τον Σταύρο Διοσκουρίδη εδώ. Μεθαύριο, σε συνεργασία με τον Κορμοράνο και τα Περδικιώτικα, πραγματοποιείται ένα ακόμα launch party του φεστιβάλ! Aυτή τη φορά καλεσμένος ο Ολλανδός μουσικός παραγωγός και DJ Dollkraut, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

https://www.youtube.com/watch?v=uLxDbyCHRlw

Μυστηριώδης, ατμοσφαιρικός και δημιουργικότατος, ο Ολλανδός Dollkraut είναι αυτόν τον καιρό ένας από τους πιο ενδιαφέροντες παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής (αν και ο όρος ακούγεται πολύ περιοριστικός στη συγκεκριμένη περίπτωση), Έχει ιδιαίτερο στίγμα και προσωπικό dj στυλ και η vintage αισθητική του και οι συνεχείς κινηματογραφικές επιρροές και αναφορές του είναι χαρακτηριστικές,. Έχει κυκλοφορήσει εξαιρετικά δείγματα (έναν ολοκληρωμένο δίσκο, πολλά eps, singles και remixes) σε εταιρείες όπως The Gym, Tape Records, Charlois αλλά και Ed Banger.

https://www.youtube.com/watch?v=d8Uc74cLzTY

Μαζί θα είναι ο αγαπημένος DJ Blue Lagoon, ιδρυτικό μέλος και resident DJ του Κορμοράνου, με αμέτρητα sets αλλά και διοργανώσεις events στο παλμαρέ του (Erol Alkan, Busy P, Red Axes, Madlib, Breakbot, Diplo, Nancy Whang κ.α.) και με τη γνωστή τρέλα στις εμφανίσεις του. Τρίτος της παρέας, ο Νικόλας από τα Περδικιώτικα.

Δεδομένου πως τα Περδικιώτικα είναι ένα από τα πιο ωραία μπαρ που μπορεί να βρεθεί κανείς στη ζωή του, είναι πραγματικά μία καλή ευκαιρία για ένα δυνατό σαββατοκύριακο.

Odyssia Festival Aegina Launch Party λοιπόν, στα Περδικιώτικα, με ελεύθερη είσοδο! Σπεύσατε.

image
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.