Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.08.2022

Ο Superman κάνει coming out ως bisexual

Ο άνθρωπος από ατσάλι, θα έχει ομοφυλοφιλική σχέση στη νέα ιστορία που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, ενώ θα καταπολεμά την κλιματική κρίση και θα διαμαρτύρεται για τις απελάσεις των προσφύγων.
Ο Superman κάνει coming out ως bisexual

To στερεότυπο του στρέιτ σούπερ ήρωα φαίνεται πως εγκαταλείπει ο κατεξοχήν υπεράνθρωπος, ο Σούπερμαν, καθώς οι δημιουργοί του κόμικ αποφάσισαν να τολμήσουν μια διαφορετική προσέγγιση στη σεξουαλική ταυτότητα του αγαπημένου ήρωα, με αποτέλεσμα στη νέα ιστορία που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, να τον δούμε να δημιουργεί ερωτική σχέση με έναν άνδρα φίλο και συνάδελφό του.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον του Τζόναθαν Κεντ, ο οποίος είναι γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν, είναι ο Τζέι Νακαμούρα, ένας δημοσιογράφος που τον φροντίζει αφού «καίγεται ψυχικά και σωματικά από την προσπάθεια να σώσει τους πάντες» στο τεύχος του Superman: Son of Kal-El #5, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Ο Νακαμούρα αποκαλύπτεται επίσης ότι θα έχει επίσηςειδικές δυνάμεις.

Η σεξουαλικότητα του Κεντ δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο χαρακτήρας διαφοροποιείται σε σχέση με την «παραδοσιακή» του αναπαράσταση στο παρελθόν. Πρόσφατα τεύχη τον είδαν να διαμαρτύρεται για την απέλαση των προσφύγων και να προσπαθεί να σβήσει τις πυρκαγιές που ήταν αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης.

 
 
 
View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.