Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
23.06.2021

Ο Πιτ Ντέιβιντσον θα υποδυθεί τον θρύλο της πανκ ροκ, Τζόι Ραμόν, στο «I Slept With Joey Ramone»

«Η ταινία είναι ένας υπέροχος ύμνος στη ροκ και θα γίνει μία εξίσου σπουδαία ροκ βιογραφία», δήλωσε ο Άνταμ Φόγκελσον, πρόεδρος του STXfilms Motion Picture Group.

Ο σταρ του «Saturday Night Live», Πιτ Ντέιβιντσον, θα υποδυθεί τον θρύλο της πανκ ροκ, Τζόι Ραμόν σε μια νέα βιογραφική ταινία του «Netflix» με τίτλο «I Slept With Joey Ramone».

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και ο σκηνοθέτης Τζέισον Ορλέι, οι οποίοι συνεργάστηκαν επίσης στα «Big Time Adolescence» και «Pete Davidson: Alive From New York» ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γράψουν το σενάριο της ταινίας, βασισμένο στα απομνημονεύματα του αδελφού τού Τζόι Ραμόν, Μίκι Λι.

«Όταν μοιράζεσαι ένα κρεβάτι με κάποιον – και όχι μόνο ένα κρεβάτι, αλλά μια παιδική ηλικία, μια οικογένεια και μια ζωή – ξέρεις αυτό το άτομο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Ο Μίκι Λι όχι μόνο συνεργάστηκε με το συγκρότημα του μεγάλου αδερφού του – έχει αναντικατάστατες αναμνήσεις και εικόνες για τον Τζόι Ραμόν, αφού τον υποστήριξε όταν κανείς άλλος δεν θα το έκανε και ήταν μάρτυρας όταν ξεπερνούσε αντιξοότητες με τον πιο δραματικό τρόπο» δήλωσε ο Άνταμ Φόγκελσον, πρόεδρος του STXfilms Motion Picture Group, συμπαραγωγός της ταινίας με το Netflix.

Η ταινία «I Slept With Joey Ramone» είναι ένας υπέροχος ύμνος στη ροκ και θα γίνει μία εξίσου σπουδαία ροκ βιογραφία» συνέχισε.

«Ο Πιτ είναι τέλειος για αυτόν τον ρόλο και είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί με τον Τζέισον θα επαναφέρουν στο προσκήνιο αυτό το είδωλο της ροκ και που συνεργαζόμαστε ξανά με τους φίλους μας στο Netflix» σημείωσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.