Ο Κλέων Γρηγοριάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης, κατήγγειλε δημόσια ότι η κόρη έπεσε θύμα χυδαίας σεξιστικής επίθεσης από άνδρα της ομάδας των ΜΑΤ.

Ο κ. Γρηγοριάδης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και έχοντας ακριβώς στην διπλανή θέση τον πρόεδρο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, αναφέρθηκε στο περιστατικό της σεξιστικής επίθεσης, το οποίο συνέβη σε κεντρικό σημείο της πλατείας Εξαρχείων.

Στο μεταξύ, διαμήνυσε ότι για το συμβάν έχει ήδη υποβάλλει σχετική καταγγελία.

«Περνούσε το απόγευμα από την πλατεία Εξαρχείων, όπως πιστεύω ότι έχει δικαίωμα και δέχθηκε σεξιστική επίθεση, χυδαιότατη» τόνισε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

«Η κόρη μου είναι 16 ετών, δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της» συμπλήρωσε. «Μιλώντας για τα μέρη του σώματος της, από άνδρα των ΜΑΤ από κλούβα, λέγοντάς της «αν ξανά έρθεις από εδώ θα σου ξεσκίσω την μου..» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοριάδης.

Παράλληλα διαμήνυσε ότι ανάλογα περιστατικά «συμβαίνουν συστηματικότατα, δεν είναι η πρώτη φορά».

Στον αντίποδα, ο Βασίλης Ντούμας δήλωσε πως «εάν είναι επίσημη και εφόσον είναι επώνυμη, θα πρέπει να διενεργηθεί αντίστοιχη έρευνα, για να δούμε ποιος το είπε αυτό».

Παράλληλα τόνισε ότι «κανένας δεν είναι σύμφωνος με τέτοιου είδους συμπεριφορές».