Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
17.09.2021

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ζητά να σταλούν στα ξερονήσια οι πρόσφυγες και μετανάστες [VIDEO]

Νέο ξενοφοβικό παραλήρημα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, ο Κ. Βελόπουλος επιδόθηκε σε νέο ξενοφοβικό παραλήρημα, λέγοντας πρόσφυγες και μετανάστες πρέπει να μεταφερθούν σε ξερονήσια, μακριά από τους Έλληνες προκειμένου να σταματήσουν τα κοινωνικά προβλήματα. «Αν είσαι σοβαρό κράτος δεν τους πας στην ηπειρωτική χώρα. Τους πας σε νησιά, ξερονήσια. Σε νησιά που δεν υπάρχουν κάτοικοι για να μην δημιουργούνται κοινωνικά προβλήματα όπως βιασμοί, παιδεραστίες, ούτε προπηλακισμοί».

Υποστήριξε ότι η πρόταση αυτή αποσκοπεί στο να διαφυλαχθεί η ειρήνη στον τόπο, ενώ διαμαρτυρήθηκε για το ότι δίνεται μεγαλύτερη σημασία στους μουσουλμάνους που βρίσκονται στην Ευρώπη, συγκριτικά με τη σημασία που δίνεται στους χριστιανούς που κατοικούν στη Μέση Ανατολή.

«Εγώ πρέπει να διαφυλάξω την κοινωνική ειρήνη και γαλήνη στον τόπο. Τους βάζω εκεί για να ξέρει ο Πακιστανός και ο Αφγανός ότι όταν έρχονται εδώ δεν καλοπερνάρε και παίρνουν επιδόματα. Κομμένα όλα τα επιδόματα. Ποια φυσιολογική χώρα φιλοξενεί Πακιστανούς όταν ξέρουμε ότι Τουρκία και Πακιστάν έχουν αμυντική συμφωνία και πριν από έξι μήνες έκαναν κοινά γυμνάσια στο Αιγαίο;

Δεν μπορώ να καταλάβω την αγωνία για αυτούς συγκεκριμένα τους ανθρώπους. Όταν σφάζονται χριστιανοί στη Μέση Ανατολή και όταν ασχολούμαστε με τους μουσουλμάνους πρέπει να είμαστε πάντοτε ανεκτικοί. Η Ευρώπη πρέπει να γίνει ανεκτική μεν, χριστιανική δε. Ξεκάθαρα πράγματα.  Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, μόνο οι Σύροι είναι και για αυτούς δεν λέω όχι αν έχουν την ανάγκη μας. Δεν υπάρχουν πρόσφυγες από το Πακιστάν. Αν είναι να έρθουν εδώ να ξέρουν ότι δεν θα ζούνε καλύτερα απ’ ότι ζούσαν στο Πακιστάν».

ΠΗΓΉ

 
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.