Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
20.05.2022

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο του Banksy για την καταστροφή του πίνακά του

Ο street artist δημοσίευσε ένα βίντεο στην προσωπική του ιστοσελίδα, το οποίο αποκαλύπτει το σχέδιο του για ολική και όχι μερική, όπως συνέβη, καταστροφή του έργου του.
Νέο αποκαλυπτικό βίντεο του Banksy για την καταστροφή του πίνακά του

«Χτύπησε» ξανά ο Banksy. Ο street artist δημοσίευσε ένα βίντεο στην προσωπική του ιστοσελίδα, το οποίο αποκαλύπτει το σχέδιο του για ολική και όχι μερική, όπως συνέβη, καταστροφή του έργου του κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας του οίκου Sotheby’s.

Στο βίντεο ονόματι «Shred the Love – Τhe director’cut», ο καλλιτέχνης δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία κατασκευής του μηχανισμού στο εσωτερικό του πίνακα. Στη συνέχεια μας μεταφέρει στην ίδια τη δημοπρασία, όπου, τέθηκε προς πώληση «Το Κορίτσι με το Μπαλόνι».

Κάποιος, ίσως ο ίδιος ο Banksy, αμέσως μόλις ο πίνακας πωλείται για περισσότερο από 1 εκατομμύριο λίρες πατά το κουμπί και το έργο καταστρέφεται μπροστά από τα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

«Στις πρόβες δούλεψε κάθε φορά», αναφέρει το βίντεο, δείχνοντας τις προηγούμενες προσπάθειες που είχαν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. 

«Στις πρόβες δούλεψε κάθε φορά», αναφέρει το βίντεο, δείχνοντας τις προηγούμενες προσπάθειες που είχαν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

(Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.