Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
27.11.2021

Νέα Σμύρνη: Έφοδος αστυνομικών και προσαγωγές στην πλατεία [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένταση στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με αστυνομικούς να επιβάλλουν πρόστιμα σε οικογένειες και να προχωρούν σε προσαγωγές μετά την αντίδραση πολιτών.

Γύρω στις τρεις μετά το μεσημέρι, μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, με το πρόσχημα των ελέγχων για μετακινήσεις και μάσκες, έκαναν έφοδο στην κεντρική πλατεία του δήμου, όπου κάτοικοι της περιοχής, οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένοι και νεαροί απολάμβαναν τον καλό καιρό.

Όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί με επιθετικό ύφος εξουσίας, άρχισαν να γράφουν πρόστιμα, να προπηλακίζουν οικογενειάρχες, βγάλανε όπλα, φέρανε ΟΠΚΕ με αυτόματα όπλα και κυνήγησαν νεαρό που τράβαγε βίντεο.

Ευτυχώς υπήρχε παντού κόσμος που βιντεοσκοπούσε την απρόκλητη και απροκάλυπτη βία που ασκούσαν, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ κάνουν επίθεση και ξυλοκοπούν ανελέητα και χωρίς λόγο, οικογένειες με παιδιά και πιτσιρικάδες που κάνουν τη βόλτα τους στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Δεν υπάρχει καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αλλά πολίτες που κάνουν τη βόλτα τους και ποδήλατο, όταν και δέχθηκαν την επίθεση από τους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πάντως, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα της ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχων στην πλατεία, δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 με 40 άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός, ενώ προσήχθησαν και επτά άτομα. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.