Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.06.2021

Μ. Παγώνη: «Θα πάμε σε τέταρτο κύμα και νέα καραντίνα αν δεν εμβολιαστούν οι ηλικίες άνω των 60»

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η ίδια στη δημοσιότητα αυτή την στιγμή το ποσοστό της ανοσίας είναι περίπου στο 22% και ο στόχος είναι το 50% τέλος Ιουνίου και 75% τέλος Αυγούστου.

Την ανάγκη να προχωρήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα ανέδειξε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη. «Θα πάμε σε τέταρτο κύμα και σε νέα καραντίνα αν δεν εμβολιαστούν οι ηλικίες άνω των 60» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα αυτή την στιγμή το ποσοστό της ανοσίας είναι περίπου στο 22% και ο στόχος είναι το 50% τέλος Ιουνίου και 75% τέλος Αυγούστου.

«Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί το χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά υπογράμμισε (ΣΚΑΪ) η κ. Παγώνη τονίζοντας πως «πρέπει να τρέξουν οι ομάδες 60+ να εμβολιαστούν».

Μιλώντας για τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες δήλωσε πως υπάρχει φόβος για τέταρτο κύμα αν συνεχιστούν. «Ένας μεταδίδει το κορονοιό σε 100 άτομα στα κορονοπάρτι» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε την ευθύνη που έχουν οι αρχές για την αποτροπή τους.

Η ίδια υπογράμμισε πως πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν προσέξουμε και δεν εμβολιαστούμε δεν πρόκειται να βγούμε από την πανδημία.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.