Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.09.2023

Κρις Νοθ: Και τρίτη καταγγελία κατά του Mr Big

Για μυθεύματα και κακή επιστημονική φαντασία κάνει λόγο ο πρωταγωνιστής του Sex and the City.
Κρις Νοθ: Και τρίτη καταγγελία κατά του Mr Big

Και τρίτη γυναίκα καταγγέλλει τον σταρ του Sex and the City, Κρις Νοθ για σεξουαλική επίθεση.

Σε καταγγελία που δημοσίευσε χθες το Daily Beast, μια γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Άβα, ανέφερε πως ο ηθοποιός την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων. 

Ο ηθοποιός αρνείται και αυτήν την καταγγελία. «Η ιστορία αυτή είναι πλήρως κατασκευασμένη και οι φερόμενες κατηγορίες περιγράφονται σαν ένα κομμάτι κακής επιστημονικής φαντασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Κρις, δεν έχει και ούτε ποτέ θα ξεπεράσει εκείνη τη γραμμή» ανέφερε μάνατζέρ του στο People. 

Όπως καταγγέλλει η Άβα, είχε προσληφθεί ως σερβιτόρα στο Da Marino ενώ κάποια βράδια, όταν είχε ζωντανή μουσική, τραγουδούσε στο εστιατόριο. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο Νοθ ήταν συχνός στο εστιατόριο και «πάντα υπό την επήρεια αλκοόλ». 

«Δεν θυμάμαι λεπτομερώς πόσες φορές μιλήσαμε, αλλά ήταν με μεγάλη οικειότητα και μια νύχτα είπε στο αφεντικό μου πως θα τραγουδούσαμε μαζί, παρότι δεν είχα πιάσει βάρδια ακόμα». 

Μετά το κοινό σόου, η Άβα υποστηρίζει πως εκείνη κι ο Νοθ «μιλήσαμε για την καριέρα μου και την πόλη καταγωγής μου, το Τορόντο» σε τραπέζι, ενώ εκείνος επανειλημμένως την τραβούσε στην ποδιά του ενώ τη θώπευε και «με πίεζε πάνω στη στύση του». 

Στο τέλος της βάρδιάς της, όπως λέει, κι ενώ πήγαινε να πληρωθεί, ο Νοθ την ακολούθησε. «Φερόταν σαν να φεύγαμε κρυφά μαζί».

«Στην αρχή, ένιωθα σαν να ήμουν το μόνο άτομο στον πλανήτη που μπορούσα να με ακούσω να λέω ‘όχι’» αναφέρει, προσθέτοντας πως ο Νοθ την έσπρωξε σε ένα γραφείο, τη φίλησε και τη βίασε με τα δάχτυλα. «Ήλπιζα τόσο να τελειώσει εκεί», συνέχισε η Άβα, λέγοντας πως προσπάθησε να τον σπρώξει μακρυά. 

«Το σώμα μου πόναγε το πρωί. Δεν άκουγε όχι, αλλά με άκουσε όταν του είπα όχι εδώ και τον έπεισα να βρεθούμε αλλού». Ο ίδιος της έστειλε μήνυμα από το σπίτι του και της ζητούσε τη διεύθυνσή της, αλλά εκείνη δεν του απάντησε ποτέ. 

 Μετά τις καταγγελίες, το πρακτορείο που τον εκπροσωπούσε, έληξε τη συνεργασία μαζί του, ενώ η εταιρεία Peloton απέσυρε διαφήμιση όπου πρωταγωνιστούσε ο Νοθ. 

Σημειώνεται πως άλλες δύο γυναίκες, με τα ψευδώνυμα Ζόι και Λίλι, 40 και 31 χρόνων, αντιστοίχως, σήμερα, καταγγέλλουν τον 67χρονο που έγινε γνωστός από το ρόλο του Mr Big στο “Sex and the City” για σεξουαλική επίθεση 2004 στο Λος Άντζελες και το 2015 στη Νέα Υόρκη. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.