Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.12.2020

Κορωνοϊός: Τα μέτρα που εξετάζονται στην Ελλάδα μετά τα 1547 κρούσματα

Τι πληροφορίες υπάρχουν από την έκτακτη σύσκεψη των εμπειρογνομώνων.

 Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων καταγράφηκε ανήμερα της εθνικής μας επετείου (28/10) με τον αριθμό των νέων περιστατικών να φθάνει τα 1.547. Τεράστια ανησυχία προκαλεί και ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 

Παραμένει σταθερά σε τριψήφιο νούμερο (108) εκπέμποντας συναγερμό για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο αριθμός των νεκρών ξεπέρασε το φράγμα των 600 καθώς το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους δέκα συνάνθρωποι μας με το συνολικό αριθμό από την έναρξη της πανδημίας να φθάνει τους 603.

Μετά και τα 384 νέα κρούσματα στην Θεσσαλονίκη, θεωρείται σχεδόν δεδομένη η μεταφορά της στο επίπεδο 4 “αυξημένου κινδύνου”, δηλαδή στο “κόκκινο”. Αυτό σημαίνει ότι κλείνει η εστίαση, κλείνουν οι πολιτιστικοί χώροι και περιορίζονται οι μετακινήσεις εκτός νομού. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στη Λάρισα. 

Επίσης, στο τραπέζι έχει πέσει και  η απαγόρευση μετακινήσεων εκτός περιφέρεια στις περιοχές σε πορτοκαλί όπου βρίσκεται και η Αττική. 

Τέλος, πάντα υπάρχει η σκέψη να μειωθεί στις περιοχές που λειτουργεί το ωράριο της εστίασης μέχρι τις 21.00 ή 22.0 το βράδυ και να υπάρχει και αντίστοιχος περιορισμός στις βραδινές μετακινήσει, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας να έρθει πιο νωρίς από τις 00.30 τα ξημερώματα. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.