ΚΛΠ

Το AQUA Carpatica βρέθηκε στα «Chefs Choice Awards 2022»

Τα βραβεία Chefs Choice, που ήρθαν για να μείνουν και να εξελιχθούν σε θεσμό, αποκαλύπτουν τις προτάσεις, την γκάμα των υλικών και τις πρώτες ύλες που προτιμούν οι Έλληνες σεφ στις γαστρονομικές τους δημιουργίες. 

Οι chef αφού εμπνεύστηκαν από τα υποψήφια προϊόντα, μαγείρεψαν με πάθος και στη συνέχεια παρουσίασαν το τελικό πιάτο. Με το πέρας της μαγειρικής διαδικασίας και δοκιμής, οι σεφ διάβασαν και τον φάκελο των υποψηφιοτήτων για να ολοκληρώσουν τη βαθμολογία των υλικών.

Τα βασικά κριτήρια που έλαβαν υπόψη τους οι chef για να αξιολογήσουν τα προϊόντα είναι η καινοτομία και η λύση που προσφέρουν στις κουζίνες υψηλών ταχυτήτων, η ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, η γεύση, η εμφάνιση και η αξιοποίηση υπεύθυνων περιβαλλοντικών πρακτικών από τις επιχειρήσεις παραγωγής. 

Το Φυσικό Μεταλλικό νερό και Φυσικώς Ανθρακούχο AQUA Carpatica δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από μια γιορτή αφιερωμένη στη γεύση και συνόδευσαν τους chef καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. «Γεννημένο» στις πιο αγνές πηγές του κόσμου, στα Καρπάθια όρη, εκεί που η ανθρώπινη δραστηριότητα δεν επιτρέπεται, το Φυσικό Μεταλλικό (με σχεδόν μηδενικά νικτρικά) και το Φυσικώς Ανθρακούχο νερό (χωρίς καθόλου νιτιρικά) είναι πλούσια σε ασβέστιο και μαγνήσιο.

Γι’ αυτό και η γεύση τους είναι ιδιαίτερα απαλή ενώ δεν αφήνουν καμία επίγευση. Έτσι, αφήνουν μια αναζωογονητική αίσθηση στο στόμα και συμβάλλουν ώστε να αναδεικνύεται η γεύση στο κάθε πιάτο που συνοδεύουν και για αυτό ταίριαζαν με όλα τα πιάτα του διαγωνισμού.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA