ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To Stranger Things εκτόξευσε το «Master of Puppets» των Metallica στην κορυφή των τσαρτς

Μετά από το τραγούδι της Κέιτ Μπους «Running Up That Hill», το οποίο έγινε νο. 1 επιτυχία, 37 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, η δημοφιλής σειρά «Stranger Things» του Netflix έφερε ξανά στο προσκήνιο τους Metallica και το κομμάτι «Master of Puppets», το οποίο παίχτηκε στο φινάλε του 4ου κύκλου της σειράς.

Το τραγούδι βρέθηκε στην λίστα των περισσότερο παιγμένων τραγουδιών στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αφότου ένας ήρωας του «Stranger Things», ο Έντι, το επιστράτευσε για να αποσπάσει την προσοχή των θανατηφόρων νυχτερίδων που προστατεύουν το κρησφύγετου του «κακού» της σειράς, Βέκνα.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, το «Master Of Puppets», το μοναδικό single από το ομώνυμο άλμπουμ των Metallica του 1986, βρίσκεται στο νούμερο 12 του Top 50 του Spotify στις ΗΠΑ και στο νούμερο 26 του Global Top 50 – και μάλιστα, παρά το γεγονός ότι το κομμάτι διαρκεί 8 ολόκληρα λεπτά.

Η αντίδραση των Metallica

«Ήμασταν υπερβολικά ενθουσιασμένοι που (οι δημιουργοί του show Matt και Ross Duffer) όχι μόνο συμπεριέλαβαν το «Master of Puppets» στην σειρά, αλλά δημιούργησαν μια τόσο κομβική σκηνή γύρω από αυτό», είπε η μπάντα στο Instagram. «Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και όταν το κάναμε, ήμασταν εντυπωσιασμένοι… Είναι απίστευτη τιμή να είμαστε τόσο μεγάλο μέρος του ταξιδιού του Eddie και να κάνουμε για ακόμη μια φορά συντροφιά με όλους τους άλλους καταπληκτικούς καλλιτέχνες που εμφανίζονται στην σειρά».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA