Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
17.04.2021

Κυπαρισσία: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του 39χρονου για έναν λογαριασμό

Ο 72χρονος κατευθύνθηκε προς το σημείο που βρισκόταν το θύμα εντός του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Σε βίντεο αποτυπώθηκε η  εν ψυχρώ δολοφονία ενός 39χρονου υπαλλήλου καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία από έναν 72χρονο, για έναν λογαριασμό. 

Ο ηλικιωμένος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψη του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο 39χρονος και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

https://www.youtube.com/watch?v=EM95DTvJcyg&ab_channel=Survivorofficial

Ο 72χρονος χωρίς να πει οτιδήποτε κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρισκόταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.