Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
08.12.2021

Ιπποκράτειο: 8 ώρες αναμονή στα φορεία

Συνθήκες πολέμου θύμιζε η εφημερία στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με τους ασθενείς να περιμένουν έως και 8 ώρες για να βρουν κρεβάτι.

Η εφημερία χαρακτηρίστηκε μία από τις πιο δύσκολες από την αρχή του κορονοϊού, με υγειονομικές πηγές να τονίζουν χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr ότι «η προσέλευση των ασθενών θύμιζε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού», ενώ προσθέτουν ότι οι περισσότερες εισαγωγές ήταν covid περιστατικά.

Πολίτες καταγγέλλουν την πολύωρη αναμονή για να βρεθεί ένα κρεβάτι στην εφημερία του νοσοκομείου, με τους γιατρούς και νοσηλευτές να απαντούν ότι λειτουργούν πέραν των ανθρώπινων ορίων για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που παρουσιάζονται από τη μεγάλη συρροή των covid περιστατικών.

Ασθενείς -στην πλειονότητά τους ηλικιωμένοι- στοιβαγμένοι πάνω σε φορεία σε αίθουσες αναμονής, άλλοι δίπλα σε αυτόματο πωλητή τροφίμων και αναψυκτικών, άλλοι καλυμμένοι με ειδικό νάϋλον για το κρύο, καθώς και οι λεκτικές συγκρούσεις συγγενικών προσώπων με το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό, συνέθεσαν τη χθεσινή, πολύ δύσκολη εφημερία του Ιπποκράτειου.

Πηγή

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.