Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
12.05.2021

Ινδονησία: Βίντεο δείχνει το πλήρωμα του βυθισμένου υποβρυχίου να τραγουδά λίγες μέρες πριν την τραγωδία

Κυκλοφόρησε ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει τα μέλη του πληρώματος του βυθισμένου υποβρυχίου να τραγουδάνε όλοι μαζί μέσα στο σκάφος τους.

Το πολεμικό ναυτικό της Ινδονησίας έδωσε στην δημοσιότητα ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει το πλήρωμα του βυθισμένου υποβρυχίου να τραγουδάει μέσα στο KRI Nanggala 402.

Το βίντεο, που γυρίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, δείχνει τους ναυτικούς να τραγουδούν μια ινδονησιακή επιτυχία που ονομάζεται Sampai Jumpa (δηλαδή θα τα πούμε αργότερα). Στο βίντεο τα μέλη του πληρώματος είναι συγκεντρωμένα γύρω από ένα άτομο που παίζει κιθάρα και τραγουδούν.

«Παρόλο που δεν είμαι έτοιμος να λείψω, δεν είμαι έτοιμος να ζήσω χωρίς εσένα. Εύχομαι ό, τι καλύτερο για σένα», τραγουδούν. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στρατού, Ντζουάρα Γουίμπο, η ηχογράφηση ήταν ένας αποχαιρετισμός για τον διοικητή του υποβρυχίου σώματος του ναυτικού.

Την Κυριακή (25/04) επιβεβαιώθηκε ότι το KRI Nanggala έχει βυθιστεί στο Μπαλί καθώς μέρη του υποβρυχίου βρέθηκαν στο βυθό της θάλασσας. Όλα τα μέλη του πληρώματος έχουν χάσει τη ζωή τους.

Η αιτία που βυθίστηκε το υποβρύχιο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.