Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.05.2022

«Είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ»: Μήνυμα ελπίδας από τον 36χρονο Αλέξανδρο

Όπως αποκάλυψε ο παίκτης του Masterchef, είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές, ενώ παράλληλα μας υπενθύμισε την σημασία των δημόσιων δωρεάν δομών απεξάρτησης και επανένταξης τοξικοεξαρτημένων ατόμων.
«Είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ»: Μήνυμα ελπίδας από τον 36χρονο Αλέξανδρο

Eλπίδα και θαυμασμό προκάλεσε με την εμφάνισή του χθες το βράδυ, ο 36χρονος Αλέξανδρος που μαγείρεψε προκειμένου να μπει στο τηλεοπτικό show μαγειρικής Masterchef 6.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές, ενώ παράλληλα μας υπενθύμισε την σημασία των δημόσιων δωρεάν δομών απεξάρτησης και επανένταξης τοξικοεξαρτημένων ατόμων.

Αφού οι κριτές του ανακοίνωσαν ότι πέρασε στην επόμενη φάση, ο Αλέξανδρος εκμυστηρεύτηκε:

«Οι κουζίνες δεν είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Έχω περάσει πολύ μεγαλύτερες. Έχω περάσει πολλά σκοτεινά χρόνια, λόγω του ότι είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον δεν είμαι βέβαια. Αρκετά χρόνια. Είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ.

Και είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει, γιατί πολλοί πιστεύουν ότι δεν αλλάζει και εγώ κάποτε το πίστευα αυτό, αλλά τελικά αλλάζει με θέληση. Είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Σίγουρα εφόσον εγώ μπόρεσα και άλλαξα τη ζωή μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε. Και εφόσον εγώ μπορώ να κυνηγάω τα όνειρα μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει. Και αυτό είναι το θετικό. Είμαι, λοιπόν, είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω πλέον την ζωή με αισιοδοξία». 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.