Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
17.10.2021

Εικόνες ντροπής και χάους από πλημμυρισμένα σχολεία και πανεπιστήμια – Εκατοντάδες κλήσεις έχει λάβει η Πυροσβεστική στην Αττική [ΒΙΝΤΕΟ]

Ανύπαρκτο για ακόμη μια φορά το επιτελικό κράτος, τρέχει πίσω από τα γεγονότα.

Ντροπιαστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια της χώρας σήμερα. Μετά το συγκλονιστικό βίντεο από μαθητές σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας να φτιάχνουν γέφυρα με θρανία για να απεγκλωβιστούν από το πλημμυρισμένο τους σχολείο, το φως της δημοσιότητας βλέπουν άλλα, εξίσου ντροπιαστικά βίντεο.

Όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο, με την πρώτη βροχή τα νερά μπήκαν στα κτίρια, ενώ η κορύφωση των φαινομένων αναμένεται το απόγευμα και τη νύχτα!

Ενδεικτικό της κυβερνητικής αδιαφορίας για τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία της χώρας, είναι το συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει πως το εσωτερικό της Σχολής Καλών Τεχνών μετατράπηκε μέσα σε λίγη ώρα σε λίμνη.

Ανάλογες εικόνες από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Γεωπονικό, την Κρήτη, αλλά και το Πάντειο.

Το Κέντρο της Πυροσβεστικής έχει λάβει μέχρι στιγμής 251 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια σε όλο το λεκανοπέδιο, 8 για κοπές δέντρων και 9 για απομάκρυνση ατόμων που είχαν παγιδευτεί μέσα στα αυτοκίνητά τους. Οι παροχές για βοήθεια ήταν σε Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Συγκεκριμένα, πλημμύρες σημειώνονται αυτήν την ώρα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας, με τη Σχολή Καλών Τεχνών να δείχνει πλημμυρισμένη ενώ στάζουν νερά από το ταβάνι της Φιλοσοφικής Σχολής.

Πλημμυρισμένη δείχνει και η Γεωπονική Σχολή, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:

Όπως σημειώνει ο «Φοιτητικός Κόσμος», στο Πάντειο πανεπιστήμιο ο πεζόδρομος της Αλ. Πάντου πλημμύρισε όπως και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Πλημμύρισε κι άλλο σχολείο – Στη Νέα Ιωνία 

Στην Νέα Ιωνία πλημμύρισε ακόμη ένα σχολείο και συγκεκριμένα πρόκειται για το 16ο δημοτικό σχολείο. Σύμφωνα με το 902.gr η διευθύντρια του σχολείου είχε ειδοποιήσει από το πρωί το δήμο για κλειστά φρεάτια.

Πηγή

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.