Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
14.04.2021

Η Cardi B αποκαλύπτει πόσα λεφτά ξοδεύει για Covid test κάθε εβδομάδα και διχάζει το κοινό της

Η διάσημη ράπερ αποκάλυψε το ποσό που δίνει εβδομαδιαίως για να κάνει τεστ η ίδια και οι συνεργάτες της και οι φαν της μοιάζουν διχασμένοι.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης έγραψε στο twitter πως η ίδια και η ομάδα της κάνουν τεστ κορωνοϊού τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ κάθε τεστ κοστίζει 250 δολάρια. 

Όταν ένας από τους θαυμαστές της έγραψε πως τα τεστ είναι δωρεάν, εκείνη απάντησε πως, «Είναι δωρεάν όταν πας και στο κάνει γιατρός ή κάτι τέτοιο, αλλά όταν πρόκειται για δουλειά και πρέπει ο κόσμος να κάνει το τεστ στο σπίτι σου, τότε δεν είναι δωρεάν». Συνέχισε λέγοντας πως σε περίπτωση που δεν κάνει τακτικά τεστ θα αντιμετωπίσει νομικές συνέπειες. «Αν γυρίσω μια διαφήμιση και κολλήσω, τότε η εταιρεία μπορεί να δεχτεί μήνυση. Δεν θέλω να έχω τέτοια ευθύνη και τα τεστ είναι αδιαπραγμάτευτα».

Λίγο αργότερα υπερασπίστηκε τον εαυτό της, όταν κάποιος της έγραψε πως οι εργαζόμενοι στην υγεία δεν έχουν την ίδια πολυτέλεια με εκείνη. Συγκεκριμένα είπε πως είναι σαν να τα βάζει με τον ίδιο τον καπιταλισμό και πως δεν ευθύνεται εκείνη που ο κορωνοϊός έχει γίνει επιχείρηση. «Απαιτείται να κάνουμε τεστ. Αν κάνω ένα γύρισμα, πρέπει μέχρι και ο επιστάτης να έχει κάνει το τεστ».

Η όλη συνομιλία ανάμεσα στην ράπερ και τους θαυμαστές της πάντως, απλά δείχνει πως ο κορωνοϊός δεν επηρεάζει το ίδιο πλούσιους και φτωχούς. 

ΠΗΓΗ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.