Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.10.2022

Η ανακοίνωση της WWF για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

«Μετά από κάθε πυρκαγιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον εντοπισμό και έλεγχο των αναζωπυρώσεων».
Η ανακοίνωση της WWF για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

Η σκέψη όλων μας στο WWF Ελλάς στρέφεται στα θύματα και τις οικογένειές τους. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσει κανείς για αίτια και ευθύνες ή να επιχειρήσει να κάνει αποτίμηση της κατάστασης. Αυτό απαιτεί νηφαλιότητα, σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης από όλους τους αρμόδιους φορείς, με βασικό κίνητρο την αποτροπή μελλοντικών τραγωδιών.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όσους δοκιμάζονται αυτές τις δραματικές ώρες και σε όσους επαγγελματίες και εθελοντές, με ηρωισμό και αυτοθυσία έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες για να σώσουν ζωές, περιουσίες και φυσικό περιβάλλον.

Μετά από κάθε πυρκαγιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον εντοπισμό και έλεγχο των αναζωπυρώσεων. Βρισκόμαστε ήδη στο μέσον της αντιπυρικής περιόδου και η εγρήγορση όλων μας – πολιτείας και πολιτών – πρέπει να είναι δεδομένη, καθώς όλοι μας μπορούμε να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική πρόληψη και τον έγκαιρο εντοπισμό μιας πυρκαγιάς.

Με την παραμικρή υποψία καπνού ή πυρκαγιάς καλούμε αμέσως το Πυροσβεστικό Σώμα στο 199. Ως WWF Ελλάς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ενίσχυση της μοναδικής ασπίδας που μπορεί να μας θωρακίσει απέναντι στις πυρκαγιές και δεν είναι άλλη από την πρόληψη και τη θεσμική κατοχύρωση πλαισίου αποτελεσματικής προστασίας ανθρώπων και φύσης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.