Categories: ΚΟΣΜΟΣ

H «κακιά» του House of Cards, δηλώνει ευτυχισμένη και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Vanity Fair.

H Robin Wright δηλώνει πως δεν υπήρξε ποτέ πιο ευτυχισμένη από ότι τώρα, πλέον, στο πλευρό του νέου της συντρόφου και ηθοποιού Ben Foster. Τονίζει πως η παρουσία του την ωθεί στο να γίνει καλύτερος άνθρωπος και στο να ανακαλύπτει πως η αγάπη είναι το ίδιο πιθανή με τη ζωή. Όταν τη ρωτούν για το διαζύγιό της με τον Sean Penn, η ίδια απαντά πως τρέφει απεριόριστο θαυμασμό για εκείνον και πως τα δύο υπέροχα παιδιά τους καθώς και η κοινή ζωή που τόσα χρόνια διατηρούσαν, φανερώνει πως ήρθαν κοντά ακριβώς για να μάθουν και οι δυο να αγαπούν, για να μπορέσουν να υποδεχτούν πιο ώριμα την αγάπη την επόμενη φορά που θα τους ξαναχτυπύσε την πόρτα. Με αυτόν τον τρόπο έμαθε, συνεχίζει η ηθοποιός, να αναζητά στους ανθρώπους την καλοσύνη.

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρεται, επίσης, στον «κακό» χαρακτήρα που υποδύεται στο House of Cards του David Fincher, την παγωμένη Claire Underwood, που με ένα ανδρόγυνο κούρεμα βάζει φωτιά στις επιταγές της μόδας αυτή τη στιγμή. Ο ρόλος αυτός εκτόξευσε κυριολεκτικά τη δημοτικότητά της στα ύψη. Η ίδια υποστηρίζει πως αυτό το look ήρθε σαν έλεος προς τα ταλαιπωρημένα από τις απανωτές κακομεταχειρίσεις μαλλιά της, στο όνομα των διαδοχικών χαρακτήρων που υποδύθηκε σε διάφορες ταινίες. Όποια και να ‘ναι, όμως η αλήθεια, λειτουργεί καλά τόσο για το νέο της ρόλο όσο και για τα μάτια μας…

Ο ίδιος ο David Fincher μιλά για τη δυναμική που αναπτύσσεται μεταξύ του ρόλου της Robin Wright και του συμπρωταγωνιστή της Kevin Spacey. Αυτό το αχόρταγο ζευγάρι που είναι βουτηγμένο στη μηχανορραφία, δίνει ένα μοντέλο αντι-σταρ ζευγαριού ηρώων που έχει γίνει πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα του τηλεοπτικού κοινού. Ο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστής της στην ταινία Forrest Gump, Tom Hanks, εκφράζει διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της στο House of Cards αλλά η ίδια -παρά τις επιτυχίες της στον κινηματογράφο- δηλώνει πως αισθάνεται σα να έχει μόλις αποφοιτήσει και να ξεκινά τώρα την καριέρα της. Συμπληρώνει πως η επιτυχία άργησε πολύ να έρθει στη ζωή της. Έχοντας ένα παιδί ήδη στα 23 της χρόνια, η ζωή της δεν έμοιαζε σε τίποτα με εκείνων που τα πράγματα φαίνεται να τους έρχονται σα χείμαρρος. Τώρα, εκμυστηρεύεται πως είναι 48 ετών και πως αισθάνεται πλέον ολοκληρωμένος άνθρωπος και έτοιμη για το παρακάτω. Τα δύο της παιδιά από το γάμο της με τον Sean Penn, ακολουθούν σιγά-σιγά τα βήματα των γονιών τους και κάνουν τα πρώτα τους κινηματογραφικά  βήματα σε παραγωγή που θα βγει στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο.

Πηγή: vanityfair.com

Αριάννα Χατζηγαλανού

Share
Published by
Αριάννα Χατζηγαλανού