Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Έρχεται το Zoolander 2

Ο Derek Zoolander (Ben Stiller) και ο Hansel (Owen Wilson) περπάτησαν στην πασαρέλα για τη γυναικεία, φθινοπωρινή επίδειξη μόδας του Valentino «Χειμώνας 2015-16» κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week και ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη της παραγωγής του Zoolander 2, από την Paramount Pictures και θα κυκλοφορήσει  στις μεγάλες οθόνες στις 12 Φεβρουαρίου 2016

Για εκείνους που είναι περίεργοι, ο Derek φοράει ένα μπροκάρ κοστούμι με κεντήματα στο χέρι, παλτό και μαύρα παπούτσια με ένα αναρριχητικό φυτό. Ο Χάνσελ φοράει μεταξωτές πυτζάμες, κοστούμι με διπλό Κασμίρ παλτό και πάνινα παπούτσια. Το Zoolander 2 θα «πυροβολήσει» τη Ρώμη για 12 εβδομάδες, η παραγωγή είναι από το  Cinecittà Studios, με τον Ben Stiller να επαναλαμβάνει το ρόλο του ως ένα κουτό supermodel. Ο Stiller έγραψε το σενάριο μαζί με τον Justin Theroux (Tropic Thunder), ο οποίος θα σκηνοθετήσει επίσης την ταινία. O Theroux στην πρώτη ταινία υποδύθηκε έναν κακό DJ. Επιπλέον, ο Will Ferrell είναι επιβεβαιωμένο ότι θα επιστρέψει ως Μαγκάτου, με τη σύζυγό του Stiller, Christine Taylor που θα επιστρέψει ως Ματίλντα και θα συμμετέχει και η Penelope Cruz. Ο Jonah Hill και το supermodel Cara Delevingne φημολογείται ότι θα έχουν ρόλους που υπήρχαν και στην προηγούμενη ταινία.

Η αρχική ταινία απέφερε μόνο 60$ εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο το 2001, αλλά η ταινία απογειώθηκε σε πωλήσεις  DVD και τα σχέδια για ένα sequel έχουν συζητηθεί για χρόνια.

Πηγή: comingsoon.net

Αναστασία Παπαδάκη

Share
Published by
Αναστασία Παπαδάκη
Tags: Zoolander 2